Plugg helg...


(Bild från syslöjden igår, det var fest time. Bild från paulinas fb)
Måste plugga idag, imorgon ska jag plugga om jag hinner för Martin (mammas sambo) fyller år idag och imorgon ska vi fira honom. Så om jag får en lucka kommer jag plugga. På söndag blir det nog en hel plugg-dag med lite pauser där emellan åt. Ut och sola om det är fint väder, och så ska jag försöka sy klart det sista på spex-kläderna. Men nummer 1 på min lista är att plugga...

Solade lite efter skolan och jag tror jag har blivit lite lite lite brunare ;) (Glad Vina!) Ska satsa på att bli brunare än jag någonsin har varit, och jag blir inte så brun ska ni veta.

En bra plugg låt enligt mig...
Band of Horses – The Funeral

Skriver så tagentbordet ryker...


Skriver på So:n för fullt, nästan så tagentbordet ryker ;) Hahah, nej men jag har lagt på ett kol så jag jobbar väldigt bra och fiffigt. Snart är det lunch och sedan svenska lektion. Då kommer vi fortsätta med våran teater och jag kommer gå runt och fota/filma som sedan hamnar på våran klassblogg ;) www.klassnioateater.blogg.se
Så gå in och läs om ni vill följa hur det går med teatern. :P

När jag har slutat skolan för idag ska jag och Paulina åka och måla av en skulptur som är nästa kurs i bilden. Och ikväll blir det dans för min del. Har saknat det faktiskt. Det är så att på lov har jag ingen dans, vilket kan vara bra och dåligt men det här lovet kunde jag faktiskt kunnat ha det. Men nog pratat... ska skriva det sista nu innan lektionen slutar..

Rast!


Sitter i skolan och försöker komma på en berättelse åt Fanny och jag må säga att det går framåt ;) 
Får se om hon kommer använda det senare eller om detta bara blir ett trvligt samtal.  

Mona LisaMin bildanalys handlar om Mona Lisa. Har kommit ganska långt nu :)

Plugg på lov..? JA! -.-'


(Saknar New York väldigt mycket! Det var drykt 1år sen jag var där. ♥♥)
Idag tänkte jag ha en plugg dag. Känns lite tråkigt eftersom det är 22 grader ute och solen skiner. Men jag har skjutit upp det här hela lovet så nu måste jag ta tag i det. Jag ska skriva en bildanalys, räkna lite matte, skriva engelska berättelse och so fördjupning. Får se hur mycket jag orkar och hinner med idag. Ska försöka göra allt så jag har mindre att tänka på.

Justdet! Jag har en rolig nyhet att berätta. Jag ska ut och resa i sommar i 2 veckor! :D Kan tyvärr inte säga vart ännu, men jag lovar att det kommer! ;) (inte så intressant att veta det, men för mig är det super kul).
 
fejk-plugg-glasögonen-på.-NU-KÖR-VI!

Långfredag..


Halloj! Jag har inte så mycket att skriva. Ville nog mest säga hej, jag lever.
Jag har inte gjort så mycket på lovet, mer än sovit hos mormor och morfar i 2 nätter, sytt på min spex-kostym och varit på konfirmation. <-- Min kusin Emil konfirmerade sig.

Idag har jag tänkt att jag ska fortsätta med spex-kostymen, sola på ballkongen och om jag hinner så ska jag ta en promenad. Annars får min motion idag vara vägen till pappa. Jaa... det var väl det jag ville säga, ha en trevlig långfredag!

-hejsvejs!

Drar och käkar någonstans :D Saxer och Louise följer med

Mina tänderHade lite tråkigt så jag redigerade dom. Gjorde dom lite vitare, och så kan ni nog se lite skillnad? :D

Justdet! Svaret på rebussen är : Skolan är rolig

Hi, my name is Hum!


Hallo!!

oshoshosh titta jag har tandställning!
Och kolla i videon, ingen tandställning! :D

NP English!


I'm sitting here in school and wrigth a english test.
Ursäkta min engelska, nej men jag antar att jag sitter och skriver engelska nationellaprovet just nu(det ska vara den här tiden). Eller det börjar nu och kommer hålla på ända till klockan 10. Tror jag. Natalia(engelska läraren) nämnde något om det.

Sitter hos tandläkaren...

och jag kommer hem snart :) Vi ses! ♥♥♥


Random!

Fanny är riktigt ledsen! :( hahah! NEPP, men jag sitter bara här vid datorn för att förbruka tiden innan jag ska åka mot tandläkaren.

Janix Prix


Hittade en video på Janix Prix på N3 i lördags. Här får ni den. Ljudets kvalité är inte det bästa så jag lägger även ut orginalet.

Ni får ha en fortsatt trevlig morgon, nu ska jag gå i skolan till klockan bli halv 3 ungefär sen åker jag till tandläkaren.

I skolan

Sitter här och söker på olika syndromer på No- lektionen. Tillexempel Downs syndrom. Men jag får ta och söka lite mer om de olika syndromerna.

En rebuss som Fanny gjorde för något år sedan(kanske 2). Ni kan väl kommentera svaret :)

Längesen


Hahah, Fanny och Paulina för flera år sedan. Hittade flera videos och jag klippte ihop dem men det fungerade inte att ladda upp :/ Jag får försöka någon annan gång :D

N3


Igår var jag på N3 nästan hela dagen/kvällen :D Det som var roligast var "koserten" på kvällen. De som spelade var Cirkus Miramar, Pluskompis, Janice Prix (de på bilden) och Swingfly. Alla var mycket bra men personligen tyckte jag bäst om Janice Prix. Kan inte säga varför jag tycker som jag gör, men om jag ska försöka så föll deras musik bäst i smak.

Sitter och gör nationellt prov

Hej. Nu sitter jag i skolan och skriver nationellt prov. (Jag skrev inlägget igår) Jag kommer bara ha Nationellt prov, lunch och spanska sen slutar jag skolan. Och då är det helg!! :D Längtar tills spanskan är slut! Ja.. Vad ska ni göra i helgen?

Haha!


Hahah! Jag vet inte om ni tycker den är rolig, men det tycker jag. Kan det kanske bero på att jag är halv finsk?

Hej!!


30 seconds to mars- bad romance
Sitter i skolan just nu och ska strax gå och äta lunch. Mustig korvgryta med ris blir det. Imorgon blir det sprödbakad fisk, potatis och kall sås. En av min favorit mat här i skolan. Mums!
Hejsvejjs!! :D

Våga bjuda på sig själv


Oj.. shit jag trodde inte att bilden skulle bli så stor men skit samma. Har gjort prov igår och idag och kommer fortsätta med provet hela veckan. För nästa vecka ska den in. På fredag är det Nationellaprov i Engelska. Både läs- & hörförståelse. På fredag skulle jag egentligen ta bort rälsen men Min Mamma var tvungen att ringa och boka om tiden. Fick självklart en ny tid men jag tänker suga på karamellen lite längre och inte berätta ännu :D
Tills nästa gång får ni en låt att lyssna på(Kanske 2, om jag/ni är snälla)

Okej, jag ger er 2 låtar ^^

RSS 2.0