Hej


Nu drar jag till terminens första dans lektion. Åh, vad jag har saknat dom. Ska bli riktigt kul att starta igen. Men måste skynda mig nu. Vi hörs mer senare eller imorgon om hur det gick.

P.S.
Om ni bor här i Trollhättan eller i närheten/övrig plats och ni har en blogg får ni jätte gärna kommerntera och berätta vad den heter så jag kan checka in den. Eller om ni har ett tips på en blogg får ni väldigt gärna tipsa om den. För jag har ibland tråkigt på raster/fritiden och vet inga bloggar jag kan kolla på. Vore kul med några nya att se på. D.S.

P.P.S.
Paulina, när du ser detta så vill jag bara att du ska veta att jag är riktigt sugen på att ha en fotodag, snart. ;) Och att jag är sugen på att få bilder från tidigare fotadagar. Ex: från den dagen på bilden ovanför. D.D.S.

Musik på lunchenSitter självklart med min dator den här rasten, fast nu har vi musik på. Lovely, lovely...

Ey! Onödigt, men o så roligt att veta onödig fakta. T.ex. Bowling är en väldigt dyr sport, visste ni det? Fick veta det av min klasskamrat Malin idag. Hon går i bowling.

Nu blir det att njuta av den sista tiden av rasten innan naturkunskapen börjar. ;)

New classmate


Fick en ny klasskamrat idag. Han heter Adam och har gått i min parallel-klass på min tidigare skola ;D Så inget nytt ansikte för mig alltså...

God morgon


God morgon folket! Även fast jag har ca. 2 kvarter till min skola blev jag pisseblöt av regnet. buhu på det!

Men nu är jag glad och torr igen. Idag ska jag till MÅG igen fast den här gången ska Paulina visa mig runt på skolan. :)

29 Aug 2011


Jag hade sovmorgon i morse, så jag började 10.05. Idag ska jag gå till MÅG för att möta upp Paulina, vi ska till stan. Jag ska även till körskolan för att göra en synundersökning. :)

Californication


Psychic spies from China
Try to steal your mind's elation
Little girls from Sweden
Dream of silver screen quotations
And if you want these kind of dreams
It's Californication

Dagens OutfitHann göra en "Dagens outfit" innan jag stack iväg till Junkfest.

Junkfest

'


Idag ska vi nördar till Junkfest. Kul Kul! :D

Åh! Vet ni vad jag läste på Kenzas blogg att hon ska lotta ut 2 biljetter till Red Hot Chili Peppers som kommer till Globen i oktober. Det är ett band som jag minns från när jag var liten som har följt med mig under min uppväxt. Jag skulle jätte gärna se dom om jag fick chansen.

Snyggve!


Leker med effekter på min Mac. Jag har aldrig haft en dator med sånt här så jag är en nörd och skrattar åt mig själv hela tiden ;)

Jag hade tråkigt


Hade lite tråkigt här hemma så jag tog och gjorde en video till er.

In school
Jag kommer blogga en heldel härifrån skolan nu eftersom jag har en dator :D Idag har jag haft samhällskunskap och religion. Nu ska jag ha svenska och design sen slutar jag och helgen startar. Maten idag var super god + man fick en efterrätt idag.

Tidsinställt inlägg


Sitter i skolan just nu (
antar jag). Idag ska vi betala 100kr så vi kan få en slags "nyckel" så vi kommer in på skolan. Sen imorgon kommer min bäbis dator. En Mac Book!♥♥♥♥♥ Åh jag längtar som in i H*****E! Vill ha den här och nu så jag kan lära mig hur den fungerar. Puss hej!

Gymnasie Start


Nu har jag gått hela 2 dagar i Gymnasiet och jag kan säga att jag tycker det är skit skoj att det har kommit igång. Fast igår kände jag motsattsen. Men min klass ES1 har slagits ihop med EK1 så nu heter den ESK1 (fast ingen säger så ändå). Så istället för att vara en klass på 12 elever så har vi blivit en runt 30 elever. Idag har vi varit ute en hel dag, gått runt i Trollhättan i små grupper på 6 personer och sedan lekt några små lekar. Som avlut spelade vi kubb. Min grupp vann SÅKLART! Imorgon efter lunch börjar vi påriktigt. Så jag ska ha med mig anteckningsböcker och pennor + suddigumm som jag ska ha redo.

Hundarutanhem.se


Hundarutanhem.se är en sida där man kan hjälpa hundar som inte har några ägare genom att adoptera en själv. Vad dom gör mer kan ni se på deras hemsida.

Mac Book!!!


OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sitter här på min nya skola med min nya dator och vänner! Det är så coolt!! :O
Kommer använda den hela tiden varje dag, nörd som jag är... Men men nu börjar min matte lektion... ses!

2011-08-19, fredagHallå Bloggläsare!!! ;) Idag är man på ett "ganska" bra humör. Ikväll ska man förhoppningsvis/troligtvis träffa några kompisar som jag ska umgås med. Men som vanligt (vet inte hur många gånger jag har skrivit det i bloggen nu) måste jag duscha innan.

Nu ska jag äta lunch med mamma. Sen blir det väl inte så mycket mer än att hoppa in i duschen, efter lunchen, och börja förbereda mig för ikväll. Vill inte gå ut i det tråkiga, gråa och regninga vädret för att ta en promenad. Vi ses! Ha det så bra till vi ses!!! Och alltid! ;D Hejjsvejjs!

Iphone 4- bild


Bjuder på en ego- bild som jag tog i USA. Jag ville inget speciellt, bara säga hej.

Justdet! en sak kan jag väl berätta, jag gick till körskolan idag och bokade en tid till handledarkursen. Så snart kan jag börja övningsköra :D

Beyoncé


Bilder från fotodagen ;)Några bilder från den dagen jag fotade med Paulina & Amira. Det blev inte så många bilder. Vi hann precis fota klart Paulina innan regnskuren och haglet kom.

Shema!


Så här ser mitt nya shema ut. 4 lektioner per dag, och så börjar jag 8.30 och slutar 15.15 varje dag förutom torsdagen då jag slutar 15.25. Jag längtar Sjuuukt mycket till skolan börjar. Jag kanske är galen, men det gör jag faktiskt.

Tatuering sugen


Är super sugen på att tatuera mig! Har varit det skit länge, ända sen jag var liten och min pappa tatuerade sina första tatueringar. Men det är nu på senare åren som jag har blivit super duper sugen. Just nu har jag målat olika "tatueringar" , som jag kan tänka mig att ha i verkligheten, på papper och på mig ;)

Ska hjälpa till och laga mat nu, efter ska jag träffa Amira. Vi var tidigare med Paulina då vi fotade innan spörregnet föll från himlen. Ska se om några bilder blev bra som ni kan på se. (:

Om Paulina hör av sig efter att hon har varit i stallet kommer vi tre vara.

Bilder från Califorina
Är hemma igen


Nu har jag kommit hem efter en helt FANTASTISK resa i Califonia. Alla ställen som vi åkte till var personliga och helt olika varandra. Vi avslutade resan i Las Vegas och det kan jag säga var bra, för nu blev det att man började ganska lugnt och avslutatde med en neónljusbomb.

Om jag ska vara ärlig så har jag varit hemma i snart en vecka. :$ Har inte gjort så mycket, mesta dels tagit det lugnt och försökt ta igen jetlegen. & det kan jag säga har varit ganska svårt. Jag har varit trött och sovit till sena (för- eller efter-)middagar. (runt kl. 13)

RSS 2.0