Gymnasieval


Ska bara om några timmar söka till gymnasieskola ;D 1 Februari öppnar de där man söker och jag ska vara redo redan första dagen har jag bestämt...
Ska välja Skolorna i den här ordningen:
1. Foluniversitet
2. Ljud & bild skolan
Och sen vet jag inte mer :-S

Nästa vecka börjar nationella proven och det första ämnet är svenska. Bloggningen kommer ligga lågt, men det är ni nog vana med nu ;D hahah, nej ska skärpa mig så fort som möjligt (:

Vi ses! <3

Last minute


Gör so läxan i sista minuten nu :/ inte bra inte bra...
Helgen har gått fort för min del, jag har plockat upp min symaskin jag fick i julklapp och test sytt med den :) Den fungerar som tur är. (:
Nej nu måste jag fortsätta med so'n .

Lion tamer on a cirkus


Mitt framtida yrke.

Dröm


Tänkte berätta vad jag drömmde inatt ;) Det jag kommer ihåg 
Jag var hos en frisör för att klippa mitt hår. Frisör salongen förvandlases till ett hem med massor av chihuahua valpar. Valparna var till salu.
 Jag- Åh titta vad söt!
Och en valp strå på två ben och kollar super söt mot mig och sedan springer fram till mig så jag kan klappa den.
Jag- Hur mycket kostar den?
Säljaren- 1 300 kr. Det är 65% rabatt för jag får inte sålt dom.
Jag- Jag tar den! (Big smile) Eller kan j verkligen göra det, Saxer?
Saxer- Du gjorde köpte ju din senaste hamster på det sättet, då mamma var bortrest.
Jag- Jo, det gjorde jag. Den kostar ju bara 1 300 kr. 
Räckte fram pengarna till säljaren. Hon tog emot dom och hennes mobiltelefon ringer. Jag leker med min hund och Saxer sitter brevid i en stol. Säljaren lägger på och säger;
Säljaren- Det var paret som hade tingat valpen ringde och sa att de skulle komma förbi snart och hämta den. Så jag är ledsen, ni måste gå. 
Och så gick jag där ifrån utan pengar och utan hund. 

Inte så intressant men tänkte bara göra ett inlägg för det var längesen sen sist.
 


Sista terminen


Sådär ja! Skolan är igång igen och jag har redan fått läxa. Depremerande. Men om jag vill ha ett bra jobb i framtiden måste läxor och prov göras. I skolan idag fick vi reda på vilken dag vi ska åka till Göteborgs Operan, den 8 Mars. Jag orkar inte vänta! :-S

Klockan 6 ska jag till Gymmet för det har en gratis vecka där. Eller det är det jag har fått höra nu är det bara upp till bevis och se om det är sant ;)

Men måste börja packa väskan och sen är det dags att gå :D

8 januari


Har inte gjort så mycket idag. Men en sak har jag faktiskt gjort! En rolig sak. Jag har suttit och skissat kläder/kostymer till spex- dagen :D Tror jag har bestämmt hur jag ska vara/se ut. Men tänker inte berätta det för en den dagen närmar sig ;)

Bild på mig och Fanny från foto dagen då det var så kallt ;)

Style by Vina


Ska åka hem till mamma idag för hennes vecka börjar ;D
Idag har jag suttit vid datorn och kollat runt på olika kläder, jag letar framför allt efter svarta kilklackskor. Men medans man letar hittar man annat också. Som tillexempel:

Allt hittade jag på modekungen.
Jackan: 1099 kr
Skorna: 699 kr
Väskan: 599 kr

Babben Larsson..."Ego bilder igen?" - Ja! Jag har inga andra för tillfället :S Tänkte lägga upp bilder i varje inlägg jag gör :D (men ibland så går det inte). Har en del bilder jag inte har visat men det är för jag har glömt bort dom helt enkelt. Men när jag får bildbrist kan jag visa dom :)

Igår var jag med Fny och Pao. Vi spelade spel och pratade. HAHAH! Fanny läste en fråga som löd "Vad kallar vi sjöodjuret i Lockness sjön?" hon vände på kortet för att läsa svaret och då läser hon "Babben Larsson". Vi dog av skratt! Svaret är ju: Nessie. Men sen så gick Fanny hem för att åka till stallet. Jag stannade kvar och pratade med pao. Vi pratade om när vi 9:or ska åka till Göteborgs operan och vad man kunde ha på sig (:

Bloggar senare! :D (L)

trök!Igår skulle jag och Amira gå på bio men när vi kom dit så var den filmen vi helst ville se slut såld så vi gick till hemmakväll och hyrde film. Gick hem till min pappa och såg den.
Dagarna innan har jag sett på film med Fanny och varit med Amira. Idag har jag inte bestämmt något och inte för resten av veckan heller.
Skolan börjar på måndag, inte så taggad på det :/ Är hur trött som helst på morgonen och seg resten av dagen.

RSS 2.0