Galen brant berg-o-dalbana!


En fråga..

Om du skulle dö nu, vem skulle få dina pengar,saker m.m?

Jag satt och tänkte lite, och eftersom att mina föräldrar bestämmer över mig fortfarande så får dom bestämma över det.
Så komentera gärna och berätta vad du skulle göra ;)


1:a på min lista just nu!


Heidi Montag!

Heidi Montag från The Hills har oppererat sig flera gånger!!

Före operationerna:

 2006 såg hon ut så här. Ett naturligt utseende. Vad mer kan jag säga :s
Efter operation 1:
Hon trivdes inte med hennes små bröst så hon förstorade brösten.Hon opererade näsan och fyllde på läpparna också. Runt 2007-2008 opererade hon sig.

Efter andra operationen:

 2010 ser hon ut så här! Hon har lyft ögonbrynen och förstorat brösten en gång till. Hon har även operat magen(gjort den smalare). Jag tror faktiskt att hon har fyllt ansiket också.

Sammanfattning:
Enligt mig ser hon för jävlig ut  nu. Då hon såg bäst ut var efter första operationen. Nu liknar hon lite hon som operarede sig för att likna ett kattdjur. Den sista operationen var onödig!!


Tisdag!

Imorgon är det studiedag!!  Jippie!! ;D En dag ledig från skolan!, men man kommer inte ifrån läxor, för på torsdag har vi engelska prov, så det måste jag träna på imorgon... + jag måste fixa praoplast :S jag har inte så lång tid kvar :/ Sen imorgon kväll blir det hoppning på ridningen!! :D<3 MEn underbara Timon <3 Min favvo på ridskolan...

Men jag bloggar mer imorgon för nu orkar jag inte mer :/
(P.S. Jag måste hitta ett par snygga klacksor snartast!!! D.S.)
 

Måndag!

Hellu! <3
Skolan var helt okejj... Eller måndagar e dom bästa dagarna i skolan men måndagar e måndagar!
Efter skolan bakade man bullar med Ame. :D Efter det blev det film! "The Hangover" heter det eller på svenska "Baksmällan" .. Jag såg den med Fanny i lördags och det va sköjjsigt!! :P Så nu hade jag kvar den och då passade jag på och se den en gång till innan jag ska lämna den till Fanny.(Fanny ville se den en gång till så jag ska ge den till henne imorgon) Det va rolig att se den med Ame med!!

BÄSTA FILMEN PÅ LÄNGE!!! <3<3 <33

Ska hämta Saxer från Lossan med datorn i bilen!

Ett test som jag ska testa e om jag kan ha internet hela vägen till Velanda. Jag öppnade och installerade vårat mobila bredband. Jag tror att det kommer gå bra hela vägen dit:P   men men vi höres !! <33


Fixat naglarna!

Jag tog lösnaglar jag fick i julklapp av Josse och Pao och klistare på dom på mina egna.. hoppas att dom håller tills imorgon ;D om det blir för jobbigt att ha dom får jag väl ta av dom.. jajustdetja...!! jag har idrott imorgon... Men jag får väl testa ha dom på mig:P

Imorgon ska jag baka bröd eller bullar, det är hk läxa tils tisdag. Sen på torsdag har jag engelska prov :S jag vill verkligen få bra poäng på det!! :)

Vad är det för något ni vill ha av min blogg?

(tagen av webbcam)

Puss puss!
Ska försöka blogga oftare !! ;D

Hemma från Sälen,skola och Ame!

Hem resan från Sälen tog ungefär timmar :O sk atyp bara ta runt 6 timmar!!! Men vårat lyse på bilen hade gått sönder så vi var tvungen att leta efter en bensinmack som sålde lampor till bilar. Det tog tid + vi körde lite fel :/ Men nu har man varit hemma i 3 dagar. 2 dagar i skolan, och 1 dag med kompis! I skolan har det inte hänt så mycket, bara ny lärare i No:n och att vi har fått reda på att vi ska praoa v.15-16. Några tips vart man kan praoa??! :P <3
Men igår var jag med Ame-Amira. Vi satt vid datorn och kolla olika klipp på Youtube.com , sen följde jag med Ame till Jätten. Sen bar man sig hemmåt och tog en dusch. 

Men idag hade jag min första dans för det här året!! Vi ska dansa någon slags blandning mellan salsa och street. Lärde oss nya steg, och det var faktiskt riktigt roligt att dansa dom salsa stegen!! :D

Men nu kommer bilder, från sälen och sen igår!
  


Jag bjuder på väldigt många bilder bara så ni vet ;D


Sälen imorgon! :O

Måste packa väskan till sälen idag! Jag hoppas att det blir bra där! Att det inte blir för kallt eller något sånt!! :P Så strax ska jag gå hem till mamma och packa !! 8)-: Meen Men ... Jag kommer inte blogga på en vecka eller något sånt, jag kommer inte heller kunna se vad ni bloggar om så jag får ta och läsa igen det sen.

Men men nu har jag inget att skriva, så ni får ha det bra! Det kommer jag ha !!!<3(dålig kvalité på bilderna,det är mobilbilder!)


En rundtur på Överby!

Jag mötte josse och Pao kl 12. Vi ställde oss på busshållplatsen och väntade på att bussen skulle komma. Vi skickade ett sms till det numret man betalar biljetten med. Sen kom bussen, vi klev på och satt och väntade på att vi skulle komma fram till Överby. Men när vi "trodde" att den sokulle svänga så körde den rakt. Vi blev förvånande, men vi satt kvar och kolla vart vi kom. Vi hade klivit på bussen som åker till Vänersborg :o, där fick vi bara hoppa på rätt buss till Överby. Vi kollade på listor, och såg att en buss skulle komma snabbt där efter. :) Jippi!
När bussen kom frågade jag busschafören:
- Går den här bussen till Överby?
- överby? Nej, jag kom därifrån. Den bussen kommer där.
Vi gick dit och väntade en liten stund sen kom den! Som tur hade inte biljetten slutat fungera ;D
Vi klev av bussen då den var framme vid Överby. Det här besöket på Överby var längre än sisst! :P
Jag hittade:
1. En kjol från Vila
2. En T-shirt från JC
3. En tröja från Cubus.
(Bilder får ni imorgon(hoppas jag) ((:  .)

Det var meningen att jag skulle kolla på " Sagan om ringen 1" men det blev inte av :( ingen ville se den med mig, så jag hoppas att det blir " Sagan om Ringen maraton"  med någon snart!

Jajustedetja!! Jag har glömt att säga att jag ska till sälen nu på söndag. Så det kommer nog inte bli något bloggande på 1 vecka! "/ Men bilder kommer från resan!

R.I.P Happy!! <3 ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

3 Januari 2010, v. 53!

Idag vaknade jag vid 11 och gick ner och åt frukost.. ungefär 2 timmar efter åkte jag, mamma, martin, nils och linus upp till hunneberg. Åkte mini skidor och pulka :) Nu har jag ätit och kollat lite på datorn ;)
Men imorgon ska jag,Pao och Josse åka Pulka i slättult... Vi kommer ta med oss något gått att fika på, jag hoppas på varm choklad och kakor!! <3

Vi hörs senare för jag har inget att skriva nu ;)
(Bilder ska komma, jag LOVAR!!)

Sen gott nytt år!

Nu ska jag ner och äta frukost sen duscha eller göra rent Benjamins skål.. Båda sakerna måste jag göra så, men det är vad jag gör först. :P
Jag vill att mamma ska väcka mig tidigare, men idag gjorde hon inte det :(
Men jag får göra det bästa föra att hinna med så mkt som möjligt idag :)

Hoppas at jag bloggar senare <3 Puss Puss


RSS 2.0