Söndag!

Hejsan allesammans! :D
Under dessa dagar jag inte har bloggat har jag varit med kompisar och kollat på fotboll. När man är 1 vecka hos pappa och tv:en visar fotboll varje kväll så börjar man gillade! ;D
T.ex. jag minns inte vilken dag men jag kollade på den matchen med Portugal mot Brasilien. Vilken match, Portugal fick jätte många varningar och Brasilien hade många målchanser. Matchen slutade 0- 0. Båda lagen gick vidare till 8:ondels final.

Bild tagen från Fanny <3 (14 Juni 2010)

Ha så kult på restaurangen

-- Hejsan mamma och pappa. Ha det så kult på restaurangen. Wha äter ni föresten?Jag undrar va ni äter åh va ska ni äta till efterrätt?Det kanske låter gott. Men... jag är hemma hos Katrin och Samuel nu(puh).. och... Och ska titta på simpsons, och..har,och ha det så kult på restaurangen. Hejdå!!

Fredag!

Hejsan!
Snart ska jag till amira ;)
Vet inte riktigt vad vi ska göra när jag kommer men jag vet att vi ska kolla på film och köpa pizza.

Min mamma har varti borta på en kurs från måndag- fredag(idag). Hon kom hem ganska nyss och det är redan tjat mellan oss. :-O

Men nog om negativiteter.
Låt som gör mig glad (iaf idag)

Josefine Andersson!

Jag kan inte fatta att hon går i min parallell klass. Vilken underbar röst hon har !!<3

Glömde säga...

det är ngn som ringer mig okänd. Det har varit någon som har ringt mig 2 gånger som okänd idag. Fett störande att den inte säger något. Jag föredrar att det är någon som busringer och snackar än ringer och är tyst!

Det var bara det jag ville säga! <3

Idag(15 Juni 2010)

Hejsan, idag har jag varit hemma till att börja med. Vid 16.00 på ett ungefär så träffade jag Amira, och vi gick till Paulina. Väl hemma hos Paulina så gjorde vi inte så mkt. Eller Paulina rensa sina ridkläder och jag och Amira kollade på tills vi gick och köpte glass;) Kom tillbaka och gjorde mer sällskap innan Paulina åkte till stallet.

När jag och Amira kom hem så gick vi var och en hem till sig och åt mat. Runt kl. 20.00 mötes vi upp igen och cyklade hem till pappa, med Amiras brorsas cyklar som är lite söndriga(den jag hade har bara en trampa), för att hämta longboarden och jeansshorts. Lämna cyklarna hemma och köpte varsin glass ;) I (L) Glass !
Träffade Disa snabbt och sedan Putte, med 2 kompisar. Snackade lite. Jag och Amira åkte lite longboard, men orkade inte åka så mycket så vi tog en promenad.

Det var min dag idag;P
Igår så var jag på Liseberg men Amira, Paulina, Fanny, Agnes, Sandra och Madde. Träffade Michael som har gått i våran klass där och shit va lång han har blivit :-O

Det blev ett långt uinlägg med mycket text idag. Hoppas ni orkade läsa allt ;D
Puss Puss!(L)
suddig bild men Fanny så här ser en riktig ANKA ut ;D <3
Min riktiga hår färg i lugg OMG! så fult

Bilder från igår(skolavslutningen)!Shulululu!!

Det var väldigt länge sen vi sågs! ;)
Har inte riktigt orkat blogga :/ MEn men nu har jag SOMMARLOV!!! Skönt som F*N!

Ska kanske till Liseberg idag, men det beror lite på hur värdret blir :/
Ser faktiskt ut som jag får stanna hemma idag :(


Tisdag 1 Juni 2010.

Shulululu!!
Jag tänkte föra över dom bilderna jag tog med Amira och Paulina till datorn idag men mitt minne är kasst så jag glömde det, får se om jag gör det imorgon eller på torsdag. Eller vilken dag det blir ;)

Ni svarade aldrig på den frågan jag ställde er för några dagar sen, men det gör inget för jag har redan tagit mitt beslut så ni får bara vänta och se vad det blir, aningen så kommer jag göra videos eller så blir det inget av det.

Det är bara 9 dagar kvar till skolan slutar!! :D Jag är taggad för fullt!!! Vill bara ta på mig skolavslutningsklänningen och mina bruna klackskor och börja SOMMARLOVET!! <3

Götalundens Kyrka. Där vi har skolavslutinigen.

Datum: 10 Juni
Tid: 19.00

Var: Götalundens Kyrka
Dag: Torsdag!

RSS 2.0