Bloggpaus!

Nej jag har inget att skriva längre och inget sug för att blogga längre heller. Jag känner att jag inte har tiden längre, jag måste prioritera skolan i första hand nu och sen så håller jag på att renovera hemma så jag kommer ha en liten bloggpaus på obestämd tid. Jag LOVAR att jag kommer blogga igen! Ha det jätte bra tills vi hörs igen. ♥♥♥

Bestämt!

Nu har jag bestämt vad jag ska med min blogg. Jag behåller den som den är tillsvidare och så startar jag en ny som kommer vara en videoblogg. Jag ska bara bestämma vilken bloggsida jag vill blogga ifrån sen startar jag den.


Videoblogg av Robin

Videoblogg nummer 2


Fundering!!

Jag har under ett x antal månader tänkt att göra om min blogg till en videoblogg. Alltså att jag lägger upp inlägg som handlar om de videosarna jag kommer göra och sen så kommer de självklart upp. Vad tycker ni? Låter det som en bra idé?


Alla ♥-dag Karaktär i en skoluppgift


Imorgon ska filmen i Naturkunskapen vara klar då vi ska spela upp den. Jag hoppas bara att jag och Alicia hinner spela in det sista samt klippa ihop den innan lektionen börjar. Lektionen börjar efter lunch så vi har rasten på oss och så kan jag ta min sovmorgon till att fixa det sista jag kan göra själv. *Håller tummarna att vi hinner klart*

Vind blåser omkull en andmamma och hennes ungar


Stackars ander, tycker verkligen synd om dem. Men… Jag kan inte sluta skratta! HAHAHAHAHAHA! KOLLA BARA PÅ DEM!

Whitney Houston död


Lördagsgodis

Var på Coop förra helgen och då såg jag ett stort berg fullt med Marabou choklad. Inte helt fel att ha det i skafferit och ta det som lördagsgodis?

Ikväll tänker jag kolla om det går någon bra film på TV:n, och om det inte gör det så ska jag göra lite läxa eller så hittar jag på något annat.


Friday friday, gonna get down on friday(Yeah, Ah-Ah-Ah-Ah-Ah-Ark) Oo-ooh-ooh, hoo yeah, yeah Yeah, yeah Yeah-ah-ah Yeah-ah-ah Yeah-ah-ah Yeah-ah-ah Yeah, yeah, yeah

Seven a.m., waking up in the morning Gotta be fresh, gotta go downstairs Gotta have my bowl, gotta have cereal Seein' everything, the time is goin' Tickin' on and on, everybody's rushin' Gotta get down to the bus stop Gotta catch my bus, I see my friends


Kickin' in the front seat Sittin' in the back seat Gotta make my mind up Which seat can I take?

It's Friday, Friday Gotta get down on Friday Everybody's lookin' forward to the weekend, weekend Friday, Friday Gettin' down on Friday Everybody's lookin' forward to the weekend


Partyin', partyin' (Yeah) Partyin', partyin' (Yeah) Fun, fun, fun, fun Lookin' forward to the weekend

7:45, we're drivin' on the highway Cruisin' so fast, I want time to fly Fun, fun, think about fun You know what it is I got this, you got this My friend is by my right, ay I got this, you got this Now you know it


Kickin' in the front seat Sittin' in the back seat Gotta make my mind up Which seat can I take?

It's Friday, Friday Gotta get down on Friday Everybody's lookin' forward to the weekend, weekend Friday, Friday Gettin' down on Friday Everybody's lookin' forward to the weekend


Partyin', partyin' (Yeah) Partyin', partyin' (Yeah) Fun, fun, fun, fun Lookin' forward to the weekend

Yesterday was Thursday, Thursday Today i-is Friday, Friday (Partyin') We-we-we so excited We so excited We gonna have a ball today


Tomorrow is Saturday And Sunday comes after ... wards I don't want this weekend to end

R-B, Rebecca Black So chillin' in the front seat (In the front seat) In the back seat (In the back seat) I'm drivin', cruisin' (Yeah, yeah) Fast lanes, switchin' lanes Wit' a car up on my side (Woo!) (C'mon) Passin' by is a school bus in front of me Makes tick tock, tick tock, wanna scream Check my time, it's Friday, it's a weekend We gonna have fun, c'mon, c'mon, y'all


It's Friday, Friday Gotta get down on Friday Everybody's lookin' forward to the weekend, weekend Friday, Friday Gettin' down on Friday Everybody's lookin' forward to the weekend


Partyin', partyin' (Yeah) Partyin', partyin' (Yeah) Fun, fun, fun, fun Lookin' forward to the weekend

It's Friday, Friday Gotta get down on Friday Everybody's lookin' forward to the weekend, weekend Friday, Friday Gettin' down on Friday Everybody's lookin' forward to the weekend


Partyin', partyin' (Yeah) Partyin', partyin' (Yeah) Fun, fun, fun, fun Lookin' forward to the weekend

Hörs imorgon!


Mår inte så bra just nu så vi hörs imorgon istället, ha det så bra allesammans.

Mirrors

Jag har inte sovit så bra inatt jag är stel i kroppen och är på lite halv taskigt humör. Hoppas det släpper under dagen.

(Som ni förhoppningsvis förstod så är bilden "redigerad".)


Sitter hos vännen min innan dansen


Livet, livet, livet, livet… (Saknar gamla tider)


Åh, vilka minnen man har från grundskolan. Varje gång NO läraren sa att vi skulle se en film på lektionen så ropade hela klassen frågande "LIVET?!?!". Tyvärr fick vi inte se den de senaste åren men dom gångerna vi fick se på Livet sjöng hela klassen med… Livet, livet, livet, livet…… Minnen alltså, och att något sådant enkelt kan ha fastanat i huvudet på en.

Lika trött som en leopard

Ville bara göra ett sista inlägg för dagen där jag bara ville säga god natt. Är lika trött som leoparden på bilden nedan, men House visas på TV:en. Inte lätt att välja vad man ska göra, se på House eller sova? Hm... Jag väljer nog att se på House så länge jag orkar hålla ögonen öppna och så kan jag blunda i reklamerna.


Tidsinställt inlägg


ph; från fredags

Jag har gjort ett tidsinställt inlägg då jag fortfarande inte har något internet. Tänker inom kort filma och lägga ut en video. Håll ut.

Videodelning


Tänkte dela en video hur man lägger ut en header på sin blogg. Hoppas ni gillar den, ni kan även kika in på skaparens blogg.

Länkbyte


BaMode
Jag är med i en tävling på Bamodes blogg. Länk till hennes blogg ser ni under bilden. Jag tävlar om att vinna ett par shorts med nitar på ena bakfickan. Vill jätte gärna ha sådana så vill ni göra mig den tjänst och gå in på hennes blogg? ^^

7:23

God morgon. Ska strax gå upp från sängen och göra mig i ordning för skoldagen. Fösta lektionen är idrott. Jag vet inte vad vi ska göra på lektionen men det får jag snart veta.


Plugg

Sitter här vid min MacBook och skriver på svenskan. Strax ska jag åka och tömma mitt rum i mitt gamla hem. Jag kommer nog röja och rensa en heldel. Jag trivs att inte ha så många saker och jag vill behålla det så.


Elvis VS Evina


Elvis Presley
Evina Björklund

Frulle

Jag har sovmorgon idag men gick upp tidigare så jag ska komma till skolan tidigare. Varför jag ska vara i skolan tidigare idag är för att jag ska söka lite saker på internet och behöver göra det innan skolan börjar.

Något som är mysigt är att äta en ordentlig frukost med lite musik i bakgrunden, och så ska solen skina genom fönstret.


Bokmal nr. 1

Usch! Ska läsa klart böckerna idag. Hoppas bara att jag hinner.

Jag blev tillfrågad om att åka till badhuset med några kompisar idag, men det var jag tvungen att säga nej till. Tråkigt men det är mitt egna fel kan man väl säga. Om jag skulle ha läst mer tidigare så skulle jag ha tiden för det och då skulle jag lätt åkt dit.


Klar för idag

Nu har man jobbat klart i huset för dagen. Jag åt nyss och strax ska jag ta och läsa en bok som ska vara färdig läst till på måndag. Sen ska även en till bok vara utläst till samma dag. Så min helg är fullspeckad.


Inte lätt

Det kommer inte vara lätt att hålla igång bloggen när jag inte har internet. Men jag ska allt försöka så gott jag kan.

Jag vaknade för ungefär 25 minuter sedan. Så jag har inte hunnit göra så mycket än. T.ex så har jag inte ätit frukost ännu, men ska däremot göra det så fort jag har skrivit klart detta inlägg. Jag är ensam hemma just nu och jag är på gott humör, så om jag hinner ska jag dansa lite(om jag hinner innan någon kommer hit)


Young, wild and free

Blir verkligen inte bra på bild idag, men det bryr jag mig inte om. Jag bjuder fyra bilder bara för jag är på gott humör.

Jag satt och funderade på om Snoop Dogg skulle vara min farbror/morbror… Då skulle jag nog ha testat att röka på och kanske t.o.m. vara beroende av det nu. Haha, på tal om ingenting liksom ^^

Länkbyte


Patricias blogg

Världsreligionerna


ph; hittade bilden på Google

I religionen ska vi skriva en stor uppsatts om de tre abrahamitiska religionerna. Vi börjar idag på lektionen. Jag har en liten fördel då jag i höstas började skiriva om kristedommen. Då har jag ungefär bara två religioner kvar och sedan ska jag finjustera allt i slutet också. Nu får jag börja läsa om de olika religionerna och sen börja skriva.

När mörkret faller om natten ligger jag vaken i sängen och tänker på dig, och önskar att du låg sovandes brevid mig♥


Besöks rekordet på bloggen! Det är helt ofattbart. Tack alla som har klickat och kikat in här, jag hoppas att ni stannar samt ger kritik så jag kan göra bloggen ännu bättre.

Jag ska om någon timma eller två gå till sängs. Så jag ville bara göra ett sista inlägg för idag. Jag ska nog kolla på någon serie eller film innan jag somnar men vad jag ska se vet jag inte än. Något tips?
Btw! Jag har fått en länkning på en annan blogg, klicka HÄR för att komma till hennes blogg.

Framför mig består en heldag med plugg

Jag slutar skolan lite när jag vill mellan 15:25 och 16:15. Funderar på att gå från skolan 15:45 eller 16:00. När jag kommer hem ska vi fira Louise snart och sen ska jag hem till pappa och plugga. Där ska jag plugga hela dagen/kvällen.

 


Länkbyte

Zandras blogg

Lonely day


Jag försov mig idag igen… Jag fattar inte hur jag lyckas med det, jag har redan försovit mig minst en gång i veckan efter jullovet.
System of down- Lonely day

Red Hot Chili Peppers- Snow

Inspiration


Blond

Jag funderar och vill starkt färga/slinga mitt hår till blont igen. Jag vill ha mörkare hårbotten och underhår. Det ska vara som en liten utväxt kan man väl säga. Vad tycker ni? Skulle jag passa i det eller ska jag behålla det mörkare? (alltså den rödbruna tonen)

Februari 2012


Jag tog inte med allt som ska göras under februari månad för vissa saker är lite privata och vissa saker är bara allmänt ointressanta.
Jag ska inte deppa ihop på Alla hjärtansdag(varför jag skulle göra det har jag ingen aning om…)
• Jag ska testa på att vara vegeitarian
• Jag ska vara nyttig
• Jag ska träna mer än vad jag har gjort under januari
Ja, jag ska göra massor med grejer :)

PinkLyssnade på Disney prinssesorna idag och körde på en rosa stickad tröja idag.
Solen skiner där ute och jag är på väldigt glatt humör. Att vi lyssnar på radion medans vi jobbar på lektionen gör mig ännu gladare. Nu ska jag fortsätta skriva om rökning…

Första lunchen som vegetarian

I en hel månad ska jag testa vara vegetarian. Detta är dag ett. Första måltiden är morotsbiffar och sellerimos. Det smakar jätte bra och om jag tycker det fungerar att vara vegetarian så kanske jag fortsätter att vara det.

 


RSS 2.0