NI MÅSTE KOLLA PÅ DENNA GRYMA KILLEN!


Ny blogg!!!!!

http://vina.devote.se
http://vina.devote.se
http://vina.devote.se
http://vina.devote.se


Klicka på någon av texterna så kommer ni till min nya blogg! ;D KLICKA KLICKA KLICKA!!! :D

(Jag kommer inte lägga ner den här bloggen bara att jag kommer blogga mycket mer på den andra)

Måndags morgon

God morgon folket! Idag är det måndagen efter en helg då både våffeldagen var och vintertiden ändrades till sommartid. Min helg har varit bra och väldigt bra. Jag har mestadels varit med Amira annars så har jag bara varit hemma. Om man inte räknar med tiden när jag har balett.

Skolan börjar för min del 10.05 så jag får börja fixa mig nu så jag hinner i tid.


Crêpes


Jag känner doften av crêpes som kommer nedifrån när jag sitter här uppe. Som ni kanske hann lista ut så får jag crêpes till middag idag istället. Så mumsigt, fast inte så nyttigt dock…… Men skit i det! Jag kommer bara leva en gång så varför inte göra det bästa av livet man kan? Några crêpes spelar ingen roll. Jag kommer inte bli dödstjock av dem. (Men om jag dör så vill jag bara säga att ni har varit urusla kommenterare och jag hoppas ni kunde bli bättre på det. Nej, skämt-o-sido! Jag kommer inte dö…Inte av crêpesen i alla fall……)

P.S Jag hoppas innerligt att alla förstår att jag skriver med lite ironi då och då, och inte kommer ta det allt för seriöst. D.S

Gocart och balett söndag

Jag har åkt gocart idag med min pappa, min bror och min brors utbytesstudent. Jag kollade inte på resultatet och vet inte vem som vann, men det skiter jag lite i för jag kände att jag gjorde framsteg i min körning och det är det ända "resultatet" jag behöver veta.

Ikväll är det min andra balettlektion. Längtar faktiskt efter den. Lite konstigt kanske, men så ligger läget till. Något mer jag längtar till är maten vi ska äta ikväll. Crêpes som huvudrätt och semlor till efterrätt. Mums!

(bilden är från den kvällen jag och Amira åt en hel del från den amerikanska hyllan som finns på ICA jätten här i stan)

 


Godmorgon!

Glömde helt ärligt bort att jag hade en blogg, eller snarare att jag har börjat blogga igen… Aja, vad ska man göra åt saken? Vet f*n inte riktigt vad jag ska skriva så jag bjuder på en låt som en 9-åring sjunger och rappar. Jag hörde den för första gången igår och tycker den är lite mysig att lyssna på. Men vi får se hur länge det varar.

Mårten Gås och andra äckliga fåglar


Imorses, då jag tog en promenad innan skolan, så kände jag mig förföljd av två fiskmåsar som flög över mitt huvud. Som ni inte vet så är jag SKIT rädd för fiskmåsar, speciellt runt den tiden då deras ungar har kläckt ut ur äggen. Jag fortsatte att gå i normalt tempo (oavsett om de skrämde skiten ur mig), tills en av fiskmåsarna sätter sig på en lycktstolpe cirka 5 meter ifrån mig då jag började gå långsamt. Så långsamt att jag nästan stod stilla. När fiskmåsen vände bort stjärten sin och följde mig med sin blick så sket jag nästan ner mig. Så skraj var jag. Mina tankar flög förbi och de lät ungefär såhär "Hinner jag förbi eller kommer den attakera mig så jag får ett hål i huvudet och måste åka in till sjukhuset", "JAG KOMMER DÖ!!!", "Kolla blicken, mordhotande är den" o.s.v.

Jag vet inte varför jag döpte detta inlägg till Mårten Gås och andra äckliga fåglar. Kände väl att de passade in lite halvt. Aja, jag vet inte vad jag ska skriva mer så dett blir ett perfekt avslut för nu. Kram och Banan!!

Hejmammagrattisduharvaritsåsnäll

Idag kom ett gammalt grattis kort skrivet av mig när jag var sisådär 6 år. Mycket fint tycker jag! Skrivet på ett vitt papper som är avrivet på underkanten, allt står som ett ord och Grattis mamma du har varit så snäll. Vad menar jag där egentligen? Skulle mamma inte få något gratulation av mig annars...? Men siken tur att du var snäll då mamma.

 


Söndag, 11 mars 2012

Hej folket! Jag bloggar från telefonen nu så om ni inte kan kommentera så är det p.g.a det. (Jag kommer fixa det när jag är inne på datorn sen.) Idag ska jag greja i huset lite granna, plugga lite till redovisningen jag har imorgon och plugga lite allmänt. Jag får inte glömma att jag ska till min första balettlektion sen runt klockan halv sex.

 


Ut och springa


Idag har solen varit framme och det var riktigt härligt att vara ute förut även fast de blåste en del. Snart ska jag ta en kort spring tur och ikväll blir det att bara vara hemma och mysa.

Amerikansk kväll med bästa vän


Har en amerikansk kväll med Amira. Vi har köpt flera produkter från den amerikanska hyllan på ICA Jätten som vi kommer smaka och äta på under kvällen. På ICA Jätten köpte vi även grädde till överraskningen jag gjorde åt henne och var att jag gjorde choklad doppade jordgubbar.

I'm backHEJ ALLA!! NU ÄR JAG TILLBAKA IGE!!!! SHOHOOOOO! YiPPiE, DET SKA VI FIRA!

Fick lusten att börja blogga igen och det känns väldigt bra än så länge. (Detta är ändå mitt första inlägg på ett tag, så ja…) Däremot kommer jag nog inte blogga regelbundet då jag inte vill bli trött på att blogga snabt igen. Idag ska jag fira Amira som fyllde 17 år i onsdags. Tänker inte berätta vad jag ska överaska med då hon kanske läser detta (Hej Amira!)

RSS 2.0