^^


Väldig tidig födelsedagspresentönskning


Iphone hemsida
En svart iphone 4 önskar jag mig väldigt mycket. Jag var nära att köpa hem en för några dagar sen, men kom på att jag inte hade tillräckligt med pengar.

Almost free

The Kooks- Ooh La
Sista skolläxan/uppgiften kvar att göra är att skriva klart en engelska berättelse. Den behöver inte var lång, bara den har en röd tråd och låter vettig. :) Låter kanske lätt, och kanske det är också, men ändå tycker jag att det är svårt. Vet inte riktigt vad jag vill säga med min berättelse, och därför kommer det bli snabbt ihop satt tror jag.. :/

Idag ska jag sticka och ha min sista danslektion för terminen. Hade dansuppvisning i lördags och det gick väl bra. Lite tråkigt bara att det är slut nu. Måste vänta ända till i höst... Fast det kommer inte hindra mig från att dansa, eller hur?

Btw, ser ni den rosa väskan? Vill jätte gärna ha den. Skulle passa perfekt på skolavslutningen!

22 maj 2011


Tog bilden från msn.se... Blir så sugen på att färga håret när man ser kändisar med välgjorda hår. Men sen vet jag att det inte blir lika fint om jag skulle göra det. På bilden är det Drew Barrymore. Hon färgade sitt hår från blont med mörk hårbotten till rött hår.

Världen gick inte under, Vilken chock! hah skoja bara. Jag tycker det är intressant med såna här händelser, någon/nårga säger att världen ska gå under. Man väntar och ser att de har fel.

Ja.. Jag ska skriva vidare på min sista SO- inlämning som ska skcickas in senast idag kl. 23.59. Vi höres så snart jag kan ! :)

Jordens undergång på lördag 18.00?

LÄNK
Personligen tror jag inte det kommer hända bara för att en gubbe säger detta. Jag tror mycket mer på mayaindianerna, i såna fall. Men eftersom jag inte är säker på om det kommer hända eller inte så vill jag var hemma och umgås med min familj(i fall, i fall). Fast det går inte, för jag har min dansuppvisning just den dagen och tiden. Får se vad som händer och förhoppningsvis lever vi på söndag.

Lördag, 14 Maj.


Lördag- Ska plugga SO(sista veckan jag behöver göra det innan lovet), Bowla och äta god mat på Buddy's och sist men inte minst... Kolla på Eurovision Song Contest! Så här kommer min lördag se ut.

Igår testade jag på att sola solarium för första gången. Riktigt skönt får jag säga... och jag vill göra det igen ganska snart!! :)

Veronica Maggio


Hon kommer till Fallensdagar här i Trollhättan :D ser fram emot det, sen kommer även Oskar linnros, Erik Hassle, Nassim al Fakir m.m... Vill mest se Oskar och Veronica.


Skönt!

Nu har jag blivit sjuk. Det var väl skönt! Eller inte!! :-o Min näsa rinner, huvudet väger flra ton och min hlas är helt hosting.... Ska vila upp mig, och om jag blir bättre tills imorgon kväll ska jag kanske grilla med klassen ;)

Vill ha!


Vill jätte gärna ha denna klänningen på skolavsltutninen. Den kommer från Jones & Jones. Jag älskar verkligen den öppna ryggen! Ska se om jag har råd att lägga ut några hundralappar för att skaffa hem denna underbara klänning. (Håller på och sparar min pengar just nu, och inte för att skryta, men det går riktigt bra)

NEJ!!! Inte igen!


Hellojj! Ska snart sticka iväg till skolan. Ville bara berätta vad jag såg när jag vaknade, det var så lite som SNÖ!!!! :-o Jag säger bara inte igen! Jag tänkte ha på mig lite mer sommar kläder idag men det fick jag ändra snabbt, istället blev det svarta jeans och grå munktröja. En mysig tisdags klädsel. ^^

Långa nätter cover- Evina Björklund


Skriver SO innan skolan...


www.fannystaaf.se <-- Bild från henne. Gå in och kika...

Måste bara skriva det allra sista på SO:n innan skolan, är snart klar. :) Skönt.. men jag kan inte ta det lugnt för det finns fler läxor/prov/uppsatser att göra innan jag kan ta det lugnt. Nje, men nu ska jag skriva klart! Hejsvejs!
(Funderar på att klippa mitt hår lika långt som Fanny här ovanför. Är så trött på mitt långa, slitna hår.)

RSS 2.0