Gymmet


Dags för Gymmet igen! :D

Plugg & Dans


Klaockan 18 startar min dans och då måste jag cykla hemifrån ungefär halv. Innan det ska jag plugga, plugga och plugga Fysik. Om jag hinner ska jag plugga ännu mer fast matte istället för fysik. (Dah!)
Nej, nu ska jag gå! Puss Puss!

Steve Kardynal

Min nya idol!! :D Störttskön!!

Smile


Hejsan hoppsan! :D ska när som hellst gå till pappa och duscha samt plugga till proven som jag har nu i veckan.
Jag har inget mer att berätta så vi ses ! :)

Nästa: Gymmet


Sticker till gymmet nu! :D
(haha.. ser ut som jag har en glugg )

yesterday


Igår kollade jag på film med Fanny och Paulina :D det blev filmen "social network" .

Nu snöar det ute. Jag orkar inte med det! Jag trodde det hade blivit vår nu men icke sa nicke. Nu slänger vi ner lite mer snö så folket där nere måste ha vinterkläder under en längre tid! Ush! Jag vet inte vad jag vill säga med det här inlägget. Ville nog mest säga hej och att jag lever ;)

Just det. Har ni sett att jag har nedräkning här brevid?

Laga mat idag


Ska strax börja laga Fiskpinnar med potatiosmos. Är väldigt sugen på det och har varit det ett tag så jag kände att det var dags att passa på nu när jag ska laga mat :)

Jaa... det var väl inte så mycket mer jag ville säga så vi ses!

På min blivande skola

Sitter här i Folkuniversitetets lokaler och ska fika nu, ses!!!

Min helg


<-- chizans.com
Nästan hela helgen har jag kollat runt på olika kennlar och sett på deras hundar och valpar. Sen har jag även försökt räkna ut hur mycket pengar jag ska spara för att kunna skaffa en egen om några år. Kommer inte ihog hur mycket det var just nu, men det spelar inte så stor roll. Igår läste jag i boken " Stora boken om att skaffa och leva med hund " och kollade hur mycket allt tillbehör kostar på ett ungefär.

Nu måste jag avsluta, ska ha Nationelltprov i NO (labb delen) nu. Vi ses

...


söt hund va?

REKORD!


OMFG! Jag slog mitt egna rekord i Robot Unicorn Attack !!! Alla 3 liv tillsammans 100 786 poäng och på ett liv 55 958 poäng. Jag är GRYM!

Imorgon är det fredag! Och det innebär FREDAGMYS! hahha eller?

Facebook finns kvar :D


Hellu! Skulle ha bloggat igår men somnade i soffan när jag kom hem och vaknade på kvällen sen. Idag är det studiedag :D Så jag har tid att kolla lite på datorn :) Och som vanligt när jag är på datorn så klickar jag upp Facebook. Och det fanns kvar ;) såg även att opera bilderna har kommit ut där också. Tog 2 av dem. Den ovanför är en av dom.

Ska gå härifrån alldeles strax för att plugga till No-nationella provet imorgon. :-S
Ni får ha det så bra tills vi vi hörs igen

13 Mars


Ska hoppa in i duschen nu. Senare går jag kanske hem till mamma och hämta kläder tills imogon ;) Fast jag ska självklart kolla om jag har något här som jag kan ha på mig :) Imorgon börjar jag kl. 9 på N3(där jag dansar). Ska vara där hela förmiddagen och efter lunch ska jag och Moa hålla i idrottslektionen. Får se hur det går. Och på onsdag har jag Nationellt prov i Kemi :s Ush! Vill bara att det ska vara över.

Ja, nu får jag gå och duscha om jag ska hinna till mamma också ;) Vi hörs!!

Seg lördag


Det fick bli en exempelbild från datorn idag. Har bara suttit hemma och segat idag. Och så kommer det nog bli resten av dagen också ;)

Nej, nu har jag inget mer att säga. Vi ses ! :)

Japans naturkatastrof


Jag ville bara lägga upp en bild också.

Mm.. Godis..


Sitter med godiset som jag köpte i tisdags ;D Åh! så gott det är! :P Var på Torp i Uddevalla förut med Amira och Paulina. :) Hittade en del saker. En koffta, nagellack, en väska och 2 solglasögon ;)

Justdet! Såg ett klipp från Vakna med The Voice där de läste upp en artikel som löd något med att facebook ska lägga ner den 15 Mars.

Vill inte detta! :( Det ända jag kan göra är vänta och se.

Har ni hört om tsunamin i Japan? Ush. Fruktansvärt.! Pratade om det imorses med mamma, men då hade det "bara" kommit 2 vågor som var 1 meter hög. Och jordbävning. Senare på dagen väller det in 10 meter höga vågor och ger stora materiella skador. Fåtal hade strukit med vågorna :( Och 4 miljoner människor var/är utan elektricitet. Nu vet jag inte hur det ligger till men jag antar att det inte har blivit något bättre.

Kolla runt 2 minuter av videon för att se hur vattnet sprider sig över landet.

Mupp


Tjenare Tjenare!
Sitter vid datorn nu och latchar omkring. Var på mitt sista utvecklningssamtal på Stavreskolan idag och det känns skönt att ha haft det nu ;D Imorgon är det Fredag och det ger jag tummen upp för.

Yup! Nu är'e slut! Har inget mer att skriva idag så vi ses !

Grattis Amira!16år idag!

61 dagar har gått


Ren fakta bara, det har gått 61 dagar på det nya året.

Jag har inte så mycket att skriva idag mer än jag ska till dansen ikväll. Det är i en ny lokal i N3 som ligger vid innovatum. Jag hoppas lokalen är större än den vi har varit i nu, på Kronan i Kronogården.

RSS 2.0