2011


Alla filmer som släpptes under 2011

Snabb sammanfattning av året

Svalkar vinden, värmer solen, ser du något bakom molnen?


Snart ska jag till mina gudföräldrar och sen efter dra till Amira. Jag är jätte nervös just nu, vet ej varför…

Jag ger dig min morgon

Sol den sista dagen på året, kan det blir bättre? :D vad ska alla hitta på idag? Själv ska jag till Amira och träffa några kompisar.


Ojsan!

Jag har visst inte bloggat idag... Wops!
Men jag har varit på stan och Överby fram tills nu. Jag funderar på att åka till stan imorgon då trestad musik här i stan lägger ner. Tänkte kolla om det finns skivor som man vill ha för en billig peng.


Nirvana ♥


God morgon

Åh vad jag är trött... Jag vaknade nyss och ligger kvar i sängen för jag inte orkar flytta på mig. Är jätte trött idag med, så jag antar att jag kommer ta det lugnt idag. Städa mitt rum, träna lite här hemma och ta en dusch.

Bild från fotodagen

 


Humör: Sjukt trött och upprörd

Bilderna får tala för mig i nuläget...


Hemma i 10 min sen ut igen...

Kom nyss hem från Överby. Jag lämnade tillbaka klänningen jag tänkt använda på nyår, så nu har jag ingenting att ha på mig. Därför ska jag ner till stan nu och käka lunch samt kolla om det finns något fint att ha på nyår.


Photograf and models

Jag skiter i att visa det jag köpte igår, eller iallafall idag.. Jag och Amira har fotat idag. Bilderna blev väl sådär då vi gör miner, medveten och icke medveten... Så om det blev någon/några bra bilder så kommer de upp på bloggen som småningom.


Morgonsol är aldrig fel

Vaknade med en glad känsla inom mig idag och jag vet varför. Solen skiner ute och jag har fått sova ordentligt och underbart skönt.

Idag ska jag göra:
- ta en promenad
- duscha
- fota med Amira
- städa i mitt rum


God natt

God natt allesammans, vi hörs imorgon. Då kan jag även visa upp vad jag köpte idag på Överby.


K, bry!

God morgon! Nu ska jag äta frukost och sedan åka till Överby.

Jag hör av mig senare...


Julklappsutdelning

Nu har man ätit mycket god julmat så magen nästan spricker. Strax ska vi ta och dela ut packet.

Jag ska ha en fortsatt trevlig kväll och det får ni också ha! God jul, igen.


Mary x-mas

Ingen snö här vid kusten i år... Tråkigt, men däremot så sken solen förut idag och det var riktigt härligt att vara ute då.


Foxtrot Uniform Charlie Kilo


Bloodhound gang- Foxtrot Uniform Charlie Kilo

Unda, here I come!


Bussen åker från Resecentrum, Trollhättan 09.25 till Uddevalla. Ska åka ut en dag tidigare så jag kan hjälpa till med mat och sånt. Jag kommer inte ta med min dator, så jag kanske inte bloggar på 2-3 dagar… Men troligtvis kommer jag blogga från mobilen.

Nej, nu måste jag skynda mig. Jag har inte packat ner allt jag ska ta med mig och så är jag inte klar jag heller… Vi hörs!

Bio

Om ungefär en timma så ska jag på bio. Skriver mer senare, antingen idag eller imorgon.


•¥•


3 dagar kvar till Julafton


(Om jag minns rätt så har jag inte lagt ut den här bilden tidigare här på bloggen…
)
Bilden är tagen från hotellfönstret i Las Vegas. När jag ser på bilder från USA så längtar jag tillbaka, ibland så mycket att jag glömmer av att leva i nuet också…

Näst sista dagen i skolan, men det sista vanliga dagen är idag! Jag kan inte förstå hur fort det har gott nu det sista. Imorgon har vi julavslutning och jag vet inte exakt vad det menas och vad som kommer hända men jag har mina aningar. Jag kan försöka ta bilder och filma in lite imorgon som jag kan visa er på bloggen sen.

∆°‡°∏


Som ni kanske har lagt märke så har jag färgat mitt hår. På bilder ser det ut som brunt och ibland med lite röd nyans (vilket var så jag ville ha det) men i verkligheten så är det mer rött.

Julstämning i skolan :D



Vill ni ha lite kul?


Vill ni ha lite kul ska ni gå in på Google, söka "Let it snow" i sökfältet så får ni lite kul ett tag ^^

Hemma

Vi bowlade nu i slutet av dagen och jag kom tvåa :D Så jag tänkte bjuda på lite bilder…









De flesta bilderna har jag lånat/tagit från fb

I skolan

Sitter i skolan och läser en bok i svenskan som heter Therese Raquin. Så den här lektionen är lugn kan jag säga, sen i engelskan ska vi kolla på film och sista lektionen ska vi bowla ;) så sammanfattat är hela skoldagen lugnt.


Önskelista 2011- Presentkort


Presentkort önskar jag mig från t.ex. H&M, Carlings, Åhléns… o.s.v. Jag önskar mig detta för då kan jag köpa kläder själv och inte behöver få fel storlek eller något i julklapp. + det är lättare att ge bort i en klapp…

Do you remember this song?

Shit! Jag minns att jag hade den låten på min mobil som jag hade för ett X antal år sedan. Jag blir så glad när jag hittar gamla låtar som man verkligen lyssnade 24/7 på, och denna var en av dom…

Önskelista 2011- Iphone 4 skal





Jag önskar mig Iphone skal från sidan Society6.com. (Jag har bara lagt upp några bilder på skal som jag vill ha, det kommer ett till med lite fler.) Varför jag vill ha skal från just den sidan är för att de är speciella och inte finns i vanliga affärer, och vem vill inte ha ett unikt skal? :D

Snälla tomten

Jag var på Överby förut och såg denna UNDERBARA jacka på Carlings. Så nu önskar jag mig denna jättefina underbara och fantastiska jacka. Jag testade storlek S och den passade super bra.

 


Önskelista 2011- Videokamera



Jag vill ha en kamera då jag har ett intresse för att filma och så har jag massor med idéer på saker jag vill filma. Då vill man gärna ha ett snyggt resultat med bra kvalité. Videokameror kan man köpa på alla olika ställen där de säljer elektronik.

Mr. Mustasch och mrs. Skel-öga

Jag glömde av att blogga igår. Jag hade utvecklingssamtal och sen tog jag och pappa en fika ihop. Jag satt helt enkelt inte vid min dator igår...


Önskelista 2011- Balettskor



Jag skrev ett inlägg för inte så längesen om balettskor, och här kommer ett till…
Den sortens skor jag önskar mig är sådana som man kan stå på tå med, tåskor kallas dom. De finns att köpa på Dansbutiken.com.

Lika stor som en katt men ryter som ett lejon


Tisdag: Igår när jag kom hem så satt jag, mamma och min bror, och snackade om hur min bror hade haft det i Frankrike. Vi pratade inte så jätta lände då jag behövde starta göra mina läxor. Jag åt mat och sedan firade Lucia lite mer med pepparkakor, lussebullar och glögg.

Ondag: Idag är det sista danslektionen och p.g.a. det så ska vi ha ett litet avslut. Vi ska nog ha en vanlig lektion, tror jag, men sen i slutet får vi lite fika som består troligtvis av pepparkakor och julmust.

Lucia, 13 december 2011


Idag, som alla säkert redan vet, så är det Lucia. Jag ska inte fira det något speciellt sätt. Jag har sett på ett Lucia-tåg som några i min klass var med i, och det är det ända sättet jag kommer fira Lucia idag. Men det är jag lugnt med, då jag inte gillar att fira högtider och sånt. Jag tycker det är okej ibland men det jag ogillar är all den tiden och pengarna man slösar.

Önskelista 2011

• Balettskor (Kommer ett specifikt inlägg om detta)
• Videokamera
(Kommer ett specifikt inlägg om detta)
• Pengar - det talar för sig själv…
• Iphone 4 skal (Kommer ett specifikt inlägg om detta)
• Presentkort (Kommer ett specifikt inlägg om detta)
• Filmer (Kommer ett specifikt inlägg om detta)



Elton John


Your song-

Tiny dancer-

Can you feel the love tonight-

Agrias reklamfilm 2011


FINNS DET ENS SÅ SÖTA DJUR I VERKLIGHETEN ELLER ÄR DOM BARA PÅHITTADE? :O

Lördag, 10 december 2011


Tjenare allesammans!
Idag har jag hunnit med en del, härligt, och dagen är inte slut. Ska hoppa in i duschen, sen ska jag hem till Amira och baka hade vi väl tänkt. Tar även med mig min dator så jag kan plugga där också.

Piano och gitarr- filmmusik

Från Twilight

Från Godfather

Ibland älskar jag att lyssna på låtar där bara instrument spelar.

Do you ever feel like…


Har du nånsin känt att livet är för kort? Att du är inte ung föralltid? Att du måste välja bort en massa intressanta upplevelser och händelser för något hindrar dig?
Det känner jag. Jag vill hinna med att se världen. Jag vill ha tiden att för att kunna stanna på varje plats jag besöker en lite längre tid. Jag vill hinna med att lära mig nya saker utan att ha en press på mig eller känna att tiden inte räcker till. Jag vill vara ung tills jag känner att jag har hunnit med allt jag vill…och…utan att känna pressen samt stressen, att jag är fast på en plats allt för länge…utan gränser som styr och ställer över mitt liv, vill jag vara FRI!! Fri och mäktig som en örn…
Jag vill springa ett maraton, jag vill skriva en bok, jag vill vara på ett omslag, jag vill skriva en låt och spela in den även om jag inte har den rösten som krävs, jag vill…jag vill… JAG VILL!!!!
Det ända som krävs nu är att ta det första steget mot den riktningen och kämpa sig över hinder som kommer på vägen.

You already know how this will end…………


Det finns inget jag kan skriva just nu. Rubriken säger allt i nuläget……

Koka Kola Veins



Ursäkta?!?


Åh, ni fattar inte hur trött jag är på datorn, skoluppgifter och allmänt! :o Det är lite därför jag inte bloggar så mycket just nu + jag har massor att göra klart innan lovet som jag skrev i tidigare inlägg. Jag vet att klockan är ganska mycket, men jag måste bara ta en dusch och koppla mig bort lite och försvinna in i mina tankar.
Kram så länge tills vi hörs!


Redovisat i naturkunskapen


Bild från några veckor sedan. Henke på bilden.

Yes, nu har man redovisat klar naturkunskapen! :D Ekologi- Havet. En sak mindre att göra innan lovet. Jag har faktiskt räknat hur många saker som jag ska göra och lämna in innan lovets start och det är hela 11 saker, om inte mer… Jag räckande då inte så noga. Jag blir GALEN!!! :O Men det är bara att kämpa på!

SNÖ!


Det är snö ute! JIPPIE!!! :D Nu känns det som om det är en större chans att det blir en vit julafton. På tal om julafton, har ni börjat handla julklappar? Det har inte jag :S Kanske är dags att börja fundera iallafall. Vad ska man ha på sig också? Troligtvis blir det en krämvit klänning som aldrig kommit till användning, än… Om jag inte ska ha den får jag börja kolla/leta efter en ny och om jag ska beställa får jag göra det snart. Om jag beställer kommer jag nog ha den klänningen på Nyår också, men om jag inte beställer en ny vet jag inte vad jag ska ha på mig på Nyår… Vilka ilandsproblem jag har va? *Suck…*

Amira och jag?


Dessa tjejer påminner mig om mig själv och Amira.

Vaknade nyss


Hejsan! Jag vaknade ganska nyss, jag har sovmorgon så det är lugnt. Jag lyssnar på Gorillaz och fixar mig till skolan. Hur min skoldag kommer se ut kan jag försöka sammanfatta, då jag inte vet exakt vad vi ska hitta på;
Svenska- halva klassen redovisar, den andra halvan vet jag inte :/
Engelska- Kolla på Billy Elliot filmen
TTF- Ha mentorstid samt klassråd

Länkning



Malin

M&M

Nu ska jag åka till min mormor och morfar. Vi hörs kanske senare eller så hörs vi imorgon istället :)


Tonight Tonight


Här är låten ni fick "smakprov" på.

Call your girlfriend- covers en bra och en dålig?

1.

2.

HAHAHA! Varför i hela friden ställer han sakerna på varnadra? :o Vilken var bäst? 1 eller 2?

96:or skuggar idag



Tjenare! Igår bloggade jag inte för att jag var för trött och behövde en dag utan datorn… Idag är det 96:or som skuggar våran klass. Känner igen 2 av alla de som är här. När jag kommer hem sen ska jag träffa Amira. Hon har en överraskning till mig, vet ej vad det är men det blir säkert något bra.

I helgen måste jag plugga, plugga och bara plugga. Jag har massor med grejer som måste bli klart.

Trött

Är för trött för att blogga något mer idag. Vi hörs imorgon!


RSS 2.0