Tattoo


Dessa 2 tatueringar sitter på de två ställerna som jag vill ha mina tatueringar på. Jag tycker det är skit snyggt att ha tatuering på underarmen och sen på "sido"-revbenen/under bröstet. Dam! Vill göra mina nu!

Hos Amira

Dansar och sjunger hos Amira! :D Det är super kul! Vi är störda, jag vet... Men vi trivs med det ;)


Lördagen den 1 okt. 2011



ph; Tagna av Malin, jag lånar dom av henne också. Bilderna kommer från Malins inflyttnings"fest".

God förmiddag på er alla! Nu har jag vaknat, duschat, ätit frukost och kollat lite på idol. Nu ska jag dra mig till Amira.

Sista september


Håret har Alicia gjort en inbakad fläta i. Snyggt! Om ni inte har missat det så är det faktiskt den sista september idag. Inte för att det är något speciellt men imorgon är det verkligen höst :( Ush vad kallt och mörkt det är då, men mysigt med tjocka, stickade koftor och känslan på morgonen då man ligger under det varma täcket och vill ligga kvar… :)

Lesson candy



Igår köpte jag och Alicia godis till lektionerna idag. Bara choklad…Mmmm… Vad gott det är! :D

Can't hug every cat


Hahah, vad härlig låt de har gjort av hennes "dating video".

Math

Sitter i skolan och räknar matte. Kommer inte hinna räkna så mycket för jag är så trött. Därför ska jag ta hem matte-boken och räkna hemma. ;)

När pappa kommer hem vid 4 ska vi dra ut och övningsköra. Är lite skraj, vi har aldrig kört ihop tidigare och så blir det min 4;de gång också... Men det ska nog gå bra (:


Idrott

På idrotten idag sprang en tjej in o väggen så hon var tvungen att åka till akuten. Det låter lite kul med att hon sprang in i väggen men hon fick hjärnskakning. Så samhälls klassen efter oss fick sluta istället för att ha idrott.


B&J- Nordic water peace


Har ni smakat på den här glassen?
Om ni inte har gjort det så måste ni verkligen göra detta. Det är nog en av mina favoriter någonsin!

Cowgirl

Känner mig som en cowgirl idag ;) dagens outfit ser ut så som på bilden, en skjorta, grå/blåa jeans och vita Converse.

(ingen bra bild måste jag säga men tog den under lite stress)


Design

Ser inte våra ler- choklader goda ut? ;) dom är nästan klar, vi ska bara måla dom också.

Nu har jag kommit hem från skolan (: pappa nämnde något om att övningsköra idag, men får se om det blir av eller inte. Jag har dans senare, så det beror nog mest på om vi hinner innan.


Like a Lady


Nu såg jag att mina smileisar inte fungerar på bloggen. I min iphone syns dem men det kan väl bero på att de kommer därifrån från början.

Måste bara gilla blogg.se appen! :D den får flera tumme upp'ar av mig :D

Haha OMG!


Emma Watson från Harry Potter har nog hittat sin förebild.

Mot skolan

Hur lyckas jag? Jag vaknade nyss och så börjar jag om 30 minuter, alltså . Jag får bara slänga i mig något snabbt nu och bara ta något på mig... Ses senare! 


On my way to dady

Testet förut verkade fungera, fast jag skulle även lägga ut en bild men det fungerade visst inte. Antingen så gick det bara inte den här gången eller så går det helt enkelt inte.  ett nytt test nu är om smileisar syns, gör de? 

Nu är jag på väg hem till pappa. Jag har varit hos mamma efter skolan, och gjort rent fiskens skål. (det blev inte av senast jag sa det på bloggen)


Nirvana- Smells like teen spirit


Jag är som person väldigt öppen för olika sorters musik. Jag lyssnar allt från rock till hip hop, o.s.v… Låten här ovan tycker jag är grym.

Test!

Hej hej! Detta är ett test från blogg.se appen. Än så länge verkar det fungera utmärkt ;) nu är det upp till bevis om det fungerar... :S


Lilla My och jag


När jag kom hem från Amira i lördags så hade mamma en överaskning till mig. En liten jag. Under hela min uppväxt har jag blivit kallad, av släkt och vänner men framförallt av mamma, för Lilla My. Så när jag kom hade även min mamma kommit hem från bokmässan i Göteborg med en pappersfigur.

We♥it



Tisdag, i skolan


Idag försov jag mig så man kom 5 minuter försent till idrotten. -.-' lyckat… Och när man är på väg att ge sig av knackar en av byggarbetarna på dörren och frågar om jag har ett förråd på vinden. Så ville han kom in i det, men jag har inte nyckel och berättade det till honom. (Jag var lixom stressad för Alicia väntade redan på mig utanför.) Så jag gav honom min pappas nummer så han kunde få komma in dit.

Bilder från i lördags




Lite bilder ifrån lördags.

Detta är även mitt 500:de inlägg på bloggen :D

Modelljakten


Nu har jag sett det första avsnittet av Modelljakten. Det var helt okej, men jag måste säga att jag blev lite besviken :( De visade inte så mycket från castingarna som jag känner att jag ville se mer av.

Studiedag


Idag har jag studiedag vilket är härligt men ändå så tråkigt. Alla mina vänner har skola idag :(

Bloggen är 2 år gammal




Nu ska man fira att bloggen har fyllt hela 2 år!!

Säga hejdå


Nu drar Moa hem till Lund igen så jag, Amira och Sandra tänker stå och vinka av henne på resecentrum.

To cool for school


God morgon på er! :) Förlåt för den dåliga uppdateringen igår. Idag ska det bli bättre, det kan jag lova.

Idag ser min dag ut så här;
1. Städa rummet
2. Göra rent fiskens skål
3. Övningsköra?
4. Träffa Amira

Nytt rekord på bloggen!


Åh TACK, TACK, TACK! Jag hoppas att ni tycker min blogg är rolig och värd att fortsätta att kolla på.

Igår kom Moa hem från Lund så jag och Amira träffade henne. Sen så drog vi och träffade alla andra. Alla andra= gänget.

P.S. Min bloggning kommer vara på lite lägre nivå under helgen. D.S.

Knockout- Lil Wayne ft. Nicki Minaj


Nu har jag verkligen kommit in i en Lil Wayne-period. Den här var helt ny för mig. Det jag gillar med den här låten är melodin, den blir jag så glad av. Tänker bara på att det är fredag idag! :D♥

Perjantai= fredag



Yes! :D Fredag är här nu och jag känner att jag börjar bli sjuk -.-' Hur kan man lyckas med detta? Och jag som har långhelg nu… På måndag har jag studiedag, vilket kanske är bra för min del så jag får chansen att friskna till.

Naglar, före & efter…



Parodi på kissie


SÅ J***A BRA! :D

Get a Life!


Känns som om jag bara sitter hemma på dagarna och inte har något liv… När jag kollar på fb chatten är "nästan" alla mina kompisar inte inne :( Jag MÅSTE verkligen hotta upp mitt liv! :o

Fixa torsdag



Strax ska jag hoppa in i badet för att tvätta mitt hår och raka benen. Efter det ska jag måla mina naglar har jag tänk. Sen ska jag lägga fram det jag ska ha på mig imorgon. Mer om det senare, nu ska jag kolla lite mer på olika bloggar sen väntar badet :)

Miniräknare.


Vi fick en miniräknare nyss i matten. Det lär behövas nu när matten är mycket svårare här på gymnasiet än i grundskolan…

På min bröllopsmiddag ska jag ha en stor kristallkrona.

Mitt framtida liv



Här sitter jag i skolan och skriver ner hur jag vill att mitt liv ska se ut i framtiden. Det är ingen skoluppgift, jag gör det helt frivilligt. Fast min mentor vill ha in den så hon kan läsa hur jag vill ha det. :) Om ni har en idé eller vet hur ni vill ha det i framtiden, skriv ner den så ni kan läsa det i framtiden.

Logan Lerman♥


Logan Lerman är en utan mina framtida män. Jag är ledsen Johnny Depp :'( ♥ men du är gift, har barn och är lite för gamal för mig… Men du kommer alltid vara nummer 1 för mig ändå, i mitt ♥. Tillbaks till min framtida man… Hur snygg är han inte? :O Eller det behöver ni inte tycka, för han är min…  So back of, bitches!

Kate Moss


Kate Moss är nog en av de vakraste kvinnorna i världen, enligt mig. Hon är 37 år och ser jätte ung ut. Hur lyckas hon…? Men sen har hon också en cool stil.

Lil Wayne ft. Bruno Mars- Mirror


Jag är inte så mycket för hip hop musik längre. Men i vissa undantag så gör jag det och den här låten är grym! Och självklart gillar jag mina gamla favoriter fortfarande, som t.ex. Eminem. En annan favorit med Lil Wayne och Eminem är den här.

Drop the world- Lil Wayne ft. Eminem

Lill lördag


Hallå och god morgon! Idag har jag sovmorgon igen :D Härligt, härligt. Senare är det dans för min del, och jag kan väl säga att jag längtar lite smått. Måste sticka till skolan nu, vi hörs därifrån…♥

Övningsköra på G


Cool musikvideo


Kolla vad Coldplay har gjort för video till en av deras låtar. Så cool!

Låten heter; Strawberry Swing- Coldplay

Lips


Pippi tröja


Idag har jag på mig min Pippi tröja.

Sista lektionen har jag nu, och det är engelska. Vi ska bara ta och fortsätta med the culture course.

Lyckad dag!


Lyckad dag jag har haft, och jag menar det verkligen :D Först hade jag sovmorgon vilket var mycket härligt. Lektionerna i skolan gick fort, framförallt den sista lektionen då vi fick en muffins och kollade på en kort film på 14 minuter sen slutade jag.

Nej, nu ska jag stänga av datorn och sätta mig och läsa i trafikboken. :)

We♥it




Malta


På engelskan ska vi ta fram fakta om ett engelsk talande land eller ett land som styrs av Storbritanien. Jag och Alicia jobbar i grupp, och vi har valt Malta. Nu får man se hur mycket fakta man hittar.

Jessie J - Who you are


Åh! Vad jag älskar hennes röst i den här låten. Jag älskar alla röster som "brister" och är hesa. ♥♥♥♥♥♥♥ Ni måste väl ändå hålla med mig om det? ♥

19 september 2011


Om mindre än en timme ska jag möta upp Alicia så vi kan åka iväg till skolan. Hittills har jag inte ätit eller fixat iordning mig. Det måste jag göra nu, för jag vill inte komma sent till skolan eller till Alicia. Vi hörs senare! :D

Sväva på molnen och drömma sött


Ville bara ta och säga god natt innan jag somnar. Imorgon har jag sovmorgon och börjar kl. 10.05 istället för 08.30 som jag gör de andra dagarna.

Invisible


Sitter på mitt rum och pratar samt lyssnar på musik med Amira :) Vi funderar på att gå till Jätten, kanske köpa något goot att tugga på.

Dokuentär film?



Gissa vad? Jag har lust att spela i en "dokumentär" film om mig. Vore det kul? Få följa mig i ca. 3 minuter…?

Kommentera gärna vad ni tycker om den idén.

God förmiddag


God morgon! Jag har sovit ut nu och det känns skönt. Nackdelen är att jag vaknade ganska nyss och dagen är "nästan" förbi.

Om en timme ungefär måste jag ha lagat mat till mina "låsas" småbröder.

Glamouröst?


Äntligen hemma efter en lång dag. Vi började med flytten kl. 10 imorses och slutade 20:40. En lång dag… Efteråt fick jag skjuts hem till Paulina, av min bror, då vi skulle gå ner till Hemmakväll och köpa godis. Vilket vi gjorde också. Satt hemma hos henne i 30 minuter innan mamma kom och hämtade mig så jag kan gå och lägga mig i min fluffiga, stora och (snart) varma säng. God natt alla! Sov riktigt gott nu. Ta och sov ut som jag ska göra, ni också.

You are a Cinema


I could watch you for a lifetime
You’re my favourite movie
A thousand endings
You mean everything to me…


…You are a cinema
I could watch you forever
Action thriller
I could watch you forever
You are a cinema
A Hollywood treasure
Love you just the way you are
A cinema a cinema a cinema

Flytt


Flytten går framåt… Back to work

Hyvää huomenta


Ehdin blogi hieman post ennen kuin menen minun suomalainen isoäiti. Hän on siirtymässä tänään ja autan häntä siinä.

Jag hinner blogga ett litet inlägg innan jag åker till min finska farmor. Hon ska flytta idag och jag ska hjälpa henne med det.

(Jag översatte på google translate, så finskan är säkert inte helt korekt.)

Wordfeud!



Är beroende av Wordfeud. Man ser inte så mycket från min iphone för att jag har spegel- skyddsplast. Men det är ett ordspel där man kan möta kompisar eller okända människor. Det är verkligen en app som jag tipsar om :)
Betyg:  av 

Gummibjörns topping


En super god glass som jag köpte i China town, San Frasicso. De hade gummibjörnar överallt i USA. Som godis, till topping över glassen, you named it… Jag får ta och säga att det var inte dummt att ha gummibjörnar istället för strössel.

Ingen Håkan



Det blir ingen Håkan Hellström för min del idag, men nu ska jag sticka iväg till Amira och Vilma :D

Skjort fredag



Idag drog jag också på mig en skjorta så jag kunde vara med några på skolan om skjort fredag. :) Det blev min jeans skjota från California, USA. Fjäder örhänget från Venice beach hänger i örat, uggleringen från h&m (USA) sitter på fingret. Jag känner mig super glad och Amerikansk idag, och förhoppningsvis kommer den känslan följa med mig hela dagen idag. :D

Om 4 minuter slutar jag! :D

Macarron Chacarron


Macarron, macarron, chacarron, chacarron… sakjgdjshkjasd (onödigt babbel)

Om man kollar på mitt hår så ser det tunt och totallt fail. Men till mitt försvar så hade jag snurrat håret så det skulle få lite volym på fredagen förra veckan (då jag tog kortet).

Eh… WHAT!?!


Är det någon som förstår vad han sjunger?
Om han ens sjunger :S

Fredags mys!



Äntligen fredag!!! :D Idag ska man kanske åka och se på Håkan Hellström eller träffa vänner. Vad det än blir måste jag hem ganska tidigt för imorgon ska jag hjälpa min farmor att flytta. Då måste jag vara pigg så jag orkar med en heldag med flytt.

Håkan Hellström




Imorgon (fredag) spelar Håkan Hellström sin allra sista spelning, och han kommer spela på liseberg. Det skulla vara SUPER kul att åka och kolla på honom. Det ända som kostar är inträdet, som kostar runt 80 kronor. Vilket är väldigt billigt :O Jag får se hur jag gör, men det skulle vara jätte kul att åka ner till Göteborg med ett gäng kompisar för att se honom.

Ducklips



Blogg inspirationen är snart helt bort… Vet inte riktigt vad jag ska skriva om längre.

Ett tips om ni vill ha roligt på mattelektionen;
1. Va lite halv febrig
2. Ha en halv febrig arbetspartner
3. Ät Marabou mjölkchoklad
4. Till sist, försök förstå dig på talen i gymnasiematte boken
Lycka till!

Glass sug


JAG ÄR SUGEN PÅ GLASS! :D åh, b&j eller häagen dazs…

Ekorr-mode


Idag har jag nog fortfarande lite feber, men jag är i skolan ändå. Snart börjar idrotten, så jag får gå nu.

14 september 2011




Jag vaknade idag och kände mig febrig och smått sjuk. Så jag har stannat hemma idag :( Tråkigt tycker jag eftersom jag trivs så bra i skolan… Nu mår jag bättre, så jag kommer gå till skolan imorgon :) Det är dans idag också, vill gå men jag får se hur jag mår.

Fanta reklam låt ♥



It's like that- RUN DMC

Övningsköra



Sitter i bilen just nu och väntar på att mamma och Saxer ska komma tillbaka till bilen så jag kan övningsköra för andra gången ;)

Ren fakta



Om man har långa öron snibbar så betyder det att man har levt många tidigare liv och att man är vis. Så jag är något mellanting då :D

Estet mössor



Här är mina 2 favorit mössor just nu.

Kör på osminkat idag



Tja! Nu är lunchen snart över och då börjar naturvetenskapen. Som ni ser kör jag på osminkat idag, vilket var ett smart drag för annars skulle det ändå vara borta nu. Regnet var skit jobbigt förut. Ville bara krypa ner i sängen och kura ihop mig i värmen. Men det får jag göra efterskolan, kanske kolla på någon film också. :)

Regn+uteidrott=blött


Ph; från fallens dagar, på bilden- Vanja, Paulina och jag

Kom nyss tillbaka från idrotten som vi hade ute idag. Vi skulle gå/springa runt spikön så många varv vi hann på 60 minuter. Det regnade smått hela tiden så jag blev självklart blöt.

Lördags



På bilderna; Emma, Björn och Marcus i bakrunden.

En av världens mest snyggaste killar




Johnny Depp … ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ mums♥ Vad mer måste jag säga? :O ♥

Måndag, en ny vecka



Dags för en ny vecka… Jag hoppas jag orkar med den för jag är otroligt trött, har sovit få timmar i flera dagar nu :( Idag skulle jag ha en sovmorgon, men jag blev skickad på en hälsokontroll istället.

Jag får köra bil!



Igår övningskörde jag. Och jag kan väl säga, det gick helt okej för det var ju ändå bara den första gången. Jag fick ett eller kanske två kärringstopp. :)

Dålig uppdatering…


Det har varit dåligt med uppdateringar p.g.a. att jag har jobbat under helgen. Nu när pappas vecka har börjat kommer jag inte ha något internet, så då kommer jag blogga i skolan och göra tidsinställda inlägg. Får ju inte minska ner på min super duper bra uppdatering.

11 september 2001






Idag är det exakt 10år sedan denna otäcka och hemska terrorattacken hände i New York. 1 tyst minut för dom bortgångna.

Last night



Vad kul jag och Amira hade innan vi gick för att träffa vänner. Vi hade hög musik på och dansade runt.

Buenos días


God morgon!
Idag ska man iväg och räkna skruv. Ett jobb, alltså… Sen klockan 18.00 ska jag iväg till Malin och hennes inflyttningsfest. Men nu ska jag äta frukost och sen drar jag :)

Little bad girl


Kan berätta vad jag har planerat vad jag ska hitta på till helgen ;)
Fredag: Kolla på Nisses inspark på torget kl. 17, träffa vänner
Lördag: Gå på Malins inflyttnings fest

Espresso House


Sitter på Espresso house med Amira. Jag äter en varm kykling och mozarella macka och Amira dricker en chai latte. Vi kommer stanna i stan för att kolla på insparken. :) Sen drar vi nog hem lite innan vi träffar gänget.

Choklad boll



Snart så snart är det helg :D Längtar så mycket!!!

Fridaaaaaay


God förmiddag. Äntligen är det fredag! Jag slutar 15.15 idag och då ska Amira komma hit till skolan för att "hämta upp" mig. Jag ska visa henne runt en snabbis och sen drar vi oss hemmåt ;)

Promenad



Jag och Amira tog en promenad förut idag i "solnedgången". Riktigt mysigt. Nu tänkte jag hoppa in i duschen och sedan lägga mig i min "stora & fluffiga" säng. God natt allesammans! :D

Maria Montazami- topp 5


"Lugnt och stilla med några vågor som hoppar fram lite då och då."

"Kärleken faller inte på trädet, utan den ska 'gödlas'."

"Oj, vad är det för glänsande själ som kommer? Men det är ju du, du som har varit på semester."

"Svänger det kanske ner eller är det rakt?"

"Mmm… Verkligen gott."

What's heppend in Vegas, stays in Vegas




Har tråkigt så jag och Malin sticker och köper kakor ;D
(Rubriken har absolut inget sammanhand med texten)

8 september 2011


Halloj! :D Kom nyss på att jag inte har bloggat än idag. wops… Jag sitter i ett rum och lyssnar på musik. Idrotts läraren är hemma med sitt barn så vi har håltimma. :)

Regn, regn, regn



Jag vet inte om det syns på bilden men det ÖSER ner regn från himlen. Ush! Och jag som hade tänkt att cykla till dansen sen <.<' Får fråga om Amira har lust att ta bussen ;P Föresten så åkte jag inte till MÅG idag, p.g.a. regnet

Bara för att jag skriver detta så skiner solen och regnbågen kommer fram istället.

Home sweet home


Hej, nu är har jag kommit hem efter en jätte rolig övernattning i Vårhaga. Jag är hur trött som helst nu eftersom jag gick och la mig ca. 02.30 och vaknade 06.00. Ska nog ta och sova lite innan jag drar till dansen senare.

Ajustdet! Jag bestämde med Amira att jag ska komma till MÅG när hon slutar vid 4. Så jag får se till att jag inte sover för länge bara ;)

Lektionen med Göran blev inställd för han missade bussen ut till Vårhaga eller något sånt. Så vi fick klara oss bra själva utan honom när vi väl skulle göra en matte diagnos.

Lektion utomhus i Vårhaga


Nu har Göran (min matte och naturvetenskaps lärare) kommit ut hit. Nu ska vi ha utomhus lektion, ex. hämta kottar.

Morgon trött


Nu har vi alla vaknat och ett gäng har gått för att göra frukost åt oss andra. Så länge ligger vi och pratar om gårdagen ;)

Godnatt


Nu går vi och lägger oss. Sov sött! God natt... zzz....zzz.

Grill


Mysigt, nu blir det grillad korv. Sen kommer vi nog bara umgås med varandra och äta godis. ;)

Påväg



Nu jäklarns är vi påväg till Vårhaga. Jag har packat kameran så jag kan ta bilder där borta som jag sedan kan lägga upp här ;)

Elektropop

Oleg%20Nejlik%20-%20Elektropop
God morgon alla elektropop älskare! Ville bara göra ett sista inlägg innan jag åker och mina tidsinställda inlägg dyker på en efter en på bloggen.

Packar till lägret


Nu packar man sovsäcken, godis och badkläder till lägret. Det absolut viktigaste ;) haha!

Köper godis med Malin och Alicia


Slutat skolan och är påväg till källaren för att köpa godis tills imorgon.

Oh herre!


Fick besöks rekord den 2 september här på bloggen :D Tack alla som går i och kollar, ni gör mig verkligen jätte glad :D

Nu sitter jag här på lunchrasten ännu en gång. Jag år SUSHI som lunch :D MUMSIGT!!!! Imorgon åker jag till Vårhaga med ESK1 (ES1 & EK1) för en övernattning. Hoppas det blir kul och bra väder. Jag kommer göra tidsinställda inlägg på tisdagen och onsdagen så ni har fortfarande något att läsa.

Dagens outfit



Frukost



God morgon på er. Nu ska jag äta frukost (ej det på bilden) och då tänkte jag att det skulle passa bra med en bild på en frukost. Jag valde att lägga upp den frukosten vi fick första dagen i San Francisco. Och en annan frukost som jag köpte på ett liten, mysigt och väldigt americanskt café.

Uppleva igen


Ph; Jag, - Hoover Dam
Om det är något jag skulle vilja uppleva igen är när jag flög helicopter över Grand Canyon. Det var en helt fantastisk känsla att flyga helicopter och plusen i kanterna var den fina utsikten.

Dagens tränings outfit




Promenad


Nu blir det en promenad runda med Amira.

Söndags morgon


God morgon. Igår var jag med Amira nästan hela dagen. Hon lagade tacos åt oss, mums! Sen pratade vi och kollade på 2 filmer. Step up och Step up 2. Suget efter att börja dansa blir ännu mer nu när jag har sett dom dansa så duktigt. (Jag glömde säkert säga att det var ingen dans i onsdags, det började visst nu i veckan som kommer. Hehe ^^ om jag redan har sagt det så får ni veta det 2 gånger istället).

Min dag idag ser ut så här;
* Hämta grejer hos pappa
* Ta en promenad med Amira
* Hjälpa till med något här hemma
* Göra rent fiskens skål

Dagens outfit


Och mörkblåa jeans.

Lördag, no makeup


Tjenare tjenare. Nu är detta mitt tredje inlägg idag. Idag ser min dag ut så här;
* Hjälpa till i trädgården(imorgon istället)
* Duscha
* Handla mat på Jätten
* Äta tacos med Amira
(* Kanske träffa kompisar senare)

Ego blogg?!



Snacka om att min blogg har blivit full med massor med ego- bilder! Så nyss att alla min bilder som man ser framme nu innehåller mig, förutom den videon på Jared Leto. NEJ! Ush! Jag får försöka att lägga in mer videos och bilder på något annat än mig också.

Duschat


Sådär ja... Nu är man fräsh igen. Mycket härligt! Nu ska jag iväg till Jätten och handla.

Good morning


God morgon. Nu har jag fler bilder att välja på, nu efter jag har lagt in alla mina mobil bilder/videos. Så den här kommer från iphonen.

Som ni kanske har märkt så har jag börjat blogga flera inlägg per dag, och det har en tanke bakom sig som ni får se senare.

Tidinställt inlägg (igen)


Hej alla min kära, underbara bloggläsare!
Som ni kanske märker mår jag helt underbart nu när jag skriver detta. Vet inte vad jag har gjort men jag har kännt att jag bara skriver strunt när jag är i skolan för att jag har kort om tid och tar bilder på min webb-cam. Så nu fick jag energi att skriva ett ordentligt inlägg. (Det var nog bilden som gav mig kraften.)

Jag tycker det är så 'trevligt' (hittar inte rätt ord) att jag inte bara sitter vid min MacBook. För på andra datorer har jag icke-webb-cam-bilder, och på min Mac har jag bara webb-cam bilder. Jag blev faktiskt lite trött på att bara lägga upp webb bilder. Man måste ha variationer i livet, annars blir det ett långt och tråkigt liv.

Fråga från mig: Vad vill ni att jag ska ha på min blogg? Fler videoinlägg, dagens fråga, ect...

En av världens mest snyggaste killar


Jared Leto ♥ Han är sångaren i ett av mina favorit band, 30 seconds to mars.

Design


På designen ska vi i grupp designa en helt egen chokladförpackning. Just nu håller vi på att diskutera hur den ska se ut, men sen kommer vad vi ska använda för matrial… Dags att jobba vidare i 5 hela minuter till :D

Dagens Outfit




En snabb dagens. Tänkte eventuellt börja med det varje dag nu ;)

Dagens lunch


Potatis, sås och plommonspekad fläskkarré…mums!
Betyg: av 

Sept. 2, 2011




Hej hej! Skulle blogga igår men hade inte tid när jag var i skolan och hemma hos pappa har jag inget trådlöst internet. Men för att gottgöra det jag missade igår kommer jag blogga minst 2 gånger idag ;) Nu väntar jag på att Religionen ska börja. Vi får se vad vi ska göra, sista hade vi en vikarie, då vi lyssnade på 2 låtar om Gud, eller något…

(På bilderna är det jag, Malin, Bea och Karina)

RSS 2.0