20 Juni 2011


Sommarlovet har börjat och det har redan gått 1 vecka på det. Har varit med klassen och varit ute i Unda och jobbat. Kom hem igår därifrån. Idag har jag vart med Paulina och David. Vi pratade mest :) 

På bilden är det jag med hästen jag red på, på klassresan. Jag har för mig att den hette Nishaalla, (eller något liknande).

Take my hand and follow me


Hejsan hoppsan!
Har precis spelat in när jag sjunger olika låtar och det finns inget att säga om hur jag sjunger... Pinsamt! (Fast nu har är inte mobilinspelningar det bästa, men ändå).

Klassresan var väldig rolig och jag hade en väldigt trevlig tid. Önskar faktsiskt att vi kunde stanna längre. Btw, jag sov ungefär bara 3 h inatt. Jag är grymt trött och kommer nog sova som en stock inatt. Imorgon är min sista dag som 9:a och på Stavreskolan. Börjar 8.30 med att möta lärarna i volleyboll och slutar efter det. Då cyklar jag hem och förbereder mig för kvällen. 17.15 ska jag och klasserna samlas utanför kyrkan. Där håller det väl på i 1 timma och sen drar man till skolan och äter middag, kollar på varandras spex-filmer. Jag kan lägga upp våran här på bloggen ;) Sist blir det ett mini disco.

Juni, 8


Halloj... !
I fredags var jag på disco/party/fest (a vad det nu kallas). Jag fick självklart träningsverk... Så nu har jag inte kunnat gå som vanligt under hela helgen, så min helg har varit väldigt lugn.

Nu på fredag ska jag med klassen åka på klassresa. Vi drar till Havssten som ligger nära Uddevalla. Vi kommer sova där i 2 nätter. Vi kommer göra aktiviteter som rida och skjuta paintball.

På måndag slutar jag på grundskolan. Känns lite sorligt att lämna klassen och vissa lärare. Sen kommer det kännas konstigt att inte komma tillbaka till den enda skolan jag gått på i mitt liv, men däremot kommer jag börja på en helt underbar skolan. Jag kommer säkert trivas jätte mycket.

Ett av mina drömjobbJag skulle jätte gärna vilja jobba innom radio. Ha ett eget program där man får spela upp låtar, prata strunt o.s.v. Jag tycker det verkar jätte kul att jobba med det.

Långhelg! :)


I'm HAPPY!!! Är ledig imorgon(torsdag), fredag, lördag, söndag och måndag! Blir en riktigt lång och härlig helg. Ska sova ut mina timmar som jag har missat under 2 veckors tid, men ändå hålla mig så jag inte sover för länge på morgonen.

1 juni 2011


häromdagen kom Louise's syster hit med sin lilla mops valp. Den såg ut som den på bilden, fast ännu sötare. Gissa om man blir jätte sugen på att ha en egen liten valp? :P

RSS 2.0