Göteborg!:P

I göte borg va det kuligt kuligt!! Jag köpte en kudde, godis och en rosett skärp, Fast egentligen behövde jag köpa sofftisar(mjukis byxor), jeans tights ocg vanliga tjocka tigths <3
Att träffa alla va väldigt kul<3<33 Vi åt på resturang och "lekte" med heliumballonger.
Att gå i gbg i 5-6 timmar e jobbigt, men ändå kul, eller det beror på :P

 Udda bild jag vet!!
xoxo/Vina<3<3


Biljett!

Så detta blir ett kort och snabbt inlägg!!:D jag sk amöta Fanny om 5 minuter ungefär, vi ska köpa tåg biljett tills imorgon;) Jag längtar jätte mkt nu!!! att träffa alla det kommer bli såkul!!;P 
 Nästan alla härifrån(inte 2st) sen pluss 4 st ellert ngt sån blir det <3<33

Sweet dreams!!

Jag ville bara säga god natt! och vi ses imorgon!!;P
<3<33

xoxo/ Vina

I paketet!

I paketet låg det ett linne från www.kandeeshop.se , gissa hur glad jag blev!!! <3<33
så ser det ut!! ;D Så det ska jag ha på mig på ördag när jag träffar dom från sjöis!! :P Jaa, på lördag sk vi träffas och äta på returang och sånt! det kommer bli super kul!!! ;P  Det roligaste e att träffa dom <3

Puss Puss!!!!

Tack till alla...

Tack till alla fina komentarer!!:P<3<33
Förlåt till att jag inte bloggade igår, men mitt internet fungerade inte och det gjorde inte min msn heller ): och hur kul e det att sitta framför datorn utan internet?

Men iallafall, på lördag ska jag till gbg.. Ja berättar mer i nästa inlägg;) så ni har ngt att vänta på ((:

Joo, mamma har fått hem ngt packet från http://kandeedrawings.blogg.se/ , jag undrar vad det e för ngt!!:D Hon har kommit hem nu så jag får väl se ganska snart ((:

Puss Puss!!<3


Bilder!

Redigerat av: Pauus

(inte bilder redigerat av Pauuus)Före:

Efter:


Det får räcka  nu!:P Puss Puss!!

// Vina Karlsson


Idag!

Idag har det inte hänt mkt. Jag har ritat/tecknat 2 bilder/teckningar igen x) en som jag ritade igår blev inte riktigt klar och sen en idag e inte klar heller :P så imorgon ska jag nog göra klart dom:P här får ni smak prov av det jag ritar. Det va mörkt ute när jag fotade och oavsett om jag tände en lampa blev bilderna så där :/

Dag 1:


 Inte klar.

Dag 2:
Redigerad av: Pauuus  
 inte klar
 Puss Puss!!! <3
/Vina Karlsson


Höst tid nu!

Ni har väl inte glömt att vrida om klockan 1 timme bakåt?  Inatt fick man sova en timma extra :p Skönt va?! hahah inte för att jag kände någon skillnad men men ... ((: Nu har jag ritat klart min teckning;) den blev okej... Jag vet inte om jag ska lägga till något oxå så man kan väl säga att den e snart klar då :D Den liknar mulan och en docka;) eller kanske inte en docka utan en bratz.
 +  = min teckning ;) hahah okej kanske inte men ni förstår va? :P

Rita idag ;)

Bion igår va inte det bästa. den kunde vara bättre!! ;D
Och Blog adwards 2009 va inte det bästa heller, jag trodde det skulle vara mkt mkt bättre!!! ._O

Men idag så ska jag rita/teckna lite sen ska jag gå en promenad med mamma och sen vet jag inte, Som tur e det juh Höstlov/halloween lov nu!!!! xD skönt värre!!!! :P Nu kom jag på en sak jag skulle vilja ha!! ;) en sån där sak som man kan lägga det man har ritat/tecknat på och sen skannar den in i datorn ;D Det skulle jag gärna vilja ha så att jag kunde visa vad jag har gjort ((: Jag har t.ex. tecknat av Foki & Kan Dee . MEn idag ska jag inte teckna av ngn, nu ska jag bara hitta på en person!! (:

 gammal bild men men <3


Jag é tom!

Asså, jag känner mig tom av ensamhet! nej skojja bara men om jag hade en kille skulle livet va lättare;) hahah!!!
DÅ vet jag att jag är älskad för den jag är och inte ngn annan konstig skit som kommer((: Nej nu skriver jag strunt!! 
Idag har dagen varit rätt shysst!! Första lektionen var det menat att vi skulle kolla på en film med det kunde vi inte:( men det va ok. Andra och tredje lektionen spelade vi spel. Fia med knuff ((: 4:dje lektionen sjöng vi på skolgården för det va någon sån dag, och sen i 15min skrev vi deckare. Sedan blev det lunch, det serverades korvgryta med ris :P idrott kom efter lunchen och då va våran klass helt själva och det va kuligt kuligt!! På So:n körde vi luffashack och painttävling! Det blev lika mellan tjejerna och killarna!! x)

Imorgon ska jag kolla på Blog adwars ;) innan kanske det blir bio:P DEt kommer bli filmen " Upp"

Vi hörs imorgon eller senare idag!!!! Puss Puss!!<3<3<33


Sen bloggning!

Detta blir det ända bloggandet idag;) Jag följde med Pauo hem idag med madde((: Vi åt lite sedan stack vi ner till älvhögsborg och väntade på att madde skulle träffa en person! Men när vi hade väntat i 1 timme stack vi hem igen och ringde josse. heheh vi lämna madde där(; Det blev prat och prat och lite gråt från mig ;) Vi pratade lite om allt möjligt. Men men senare va jag och pao med min mammma på utbildningsmässa.
Nu ska jag snart lägga mig in för sista dagen innan HÖSTLOVET!!!! (X

God natt!! vi hörs imorgon!!:P
 Min super snygga bror!!<3

21/10- 2009

Dansen var juh igår och det va väldigt roligt!! x) Jag lärde mig inte så snabbt, och dom andra verkade lite trötta på att jag var usel ;/ men men, om jag ska lära mig dansen måste jag juh vara usel ibörjan;)
Efter dansen så kollade jag på desperata hemmafruar ((:

Idag hade jag andra delen i matte provet. DEt var lite svårare och jag vet att jag kommer ha några fel men men... (: Vi fick även något, som smakar banan, på tänderna idag. Sedan gick vi på en teater som var lite tråkig och så, jag minns inte ens vad den hette =)
Senare idag ska jag rida men nu ska jag iväg till pao och josse för att fota lite;) eller jag har ingen kamera så jag kollar nog mest på ((:

Dagens fråga:
Vilken hårfärg skulle jag passa bäst i?

Puss Puss !!! <3

Tema dag i skolan!

Som sagt var det tema dag iskolan idag. Jag orkar inte berätta vad vi gjorde, jag ville bara blogga men jag vet inte vad jag ska skriva.

Vi ses! <3

Sov morgon!

Nu sitter jag här framför datorn och bloggar lite. Jag måste gå och gör iordning mig det sista innan skolan börjar. Idag är det en vanlig skol dag, men imorgon är det någon slags tema dag. SÅ då får vi lite sov morgon igen. ((:

Min Outfit idag:
Nya jeansen
Nya shortan
Ett svart midje skärp
Ett vit linne

Mitt hår idag:
Lockigt
Kanske upp satt i sido toffs

Mitt smink idag:
Fundation i puder form
Mascara
Rouge
Lappglans

 När jag har bild brist tar jag bilder på blommor som är fotade av min mamma. Ps. Hon har en blogg, jag åter kommer till vad den heter D.s...

Puss Puss!!


Ni måste kolla!


Andra video inlägget ;)

Asså jag älskar verkligen hennes hårfärg och hårlängd + låten är skön!!! (L)

Ingen blog awards:(

Jag cyklade hem till mamma fort för att se på Blog awards, men vad ser jag då? DEt går en film istället. En rolig faktiskt, men det va inte det jag skulle kolla på så jag blev lite sur och sånt. Så nu när jag såg på Fokis blogg så hade hon skivit att det går nästa Lördag. Som tur är det mammas vecka så då behöver jag inte åka från pappa ;)

Idag så gick jag och mamma ner till stan för att köpa ett par ur gulliga vantar till mig men dom va slut så jag köpte en ur söt kofta? och en tunika. Är det en kofta eller vad kan det vara? Jeansen köpte jag i Torsdags;) Sammtidigt som jag köpte min vinter jacka ((:


Fram ifrån(och suddig:()

  Och bak  ifrån ;)


Samma kille som sjunger Numa Numa!


Övernattningen!

Nu har jag kommit hem från Josse, Jag sov över där med Paoo. Det blev ingen bloggning igår )):

Men idag ska jag kolla på Det börjar kl. 18.30 tror jag och det går på Tv 400. Är det någon som vill ge mig sällskap och se på det hos mig ? smsa bara;)

Men innan måste jag duscha och sånt ;)
Jag ska nog spela lite sims 3 också ((:

Kisses and hugs!!<3

Trött idag:/

Jag har varit as trött hela dagen, specielt på No lektionen som vi hade sist.
Jag, Josse och Pauuus ska sova över imorgon tills lördag.. Asså det va as längesen jag va med dom, typ 2 veckor sedan x) så det ska vara kuligt!!! :P

Jag ska nog till Överby och köpa jacka idag :D Så vad tkr ni, Ska jag ta en sån jacka?

Jag hittade nyss en bild som såg välgigt god ut, det va En mugg varm choklad med marsmellows och grädde och sen va det ett fat med chokladboll med vanilj glass. Låter det gott?

Bild från i våras, jag vill ha mer och nyare bilder!! ;)

Puss Puss!!!


Tävling hos Kandee!

Nu är det en tävling hos denna söta och underbara tecknaren: Kandee Shop
Jag har röstat på henne in till Blog Awards 2009. Jag Hoppas att hon vinner priset till årets foto/design blogg..

Hennes kläder är grymt snygga!!!
Här är ett exempel på en av hennes teckningar<3

Mys !

Nu sitter ja framför datorn och bloggar med en varm choklad med marsmellows och filt,tofflor och koffta! Det är så kallt :S snart kommer väl snön komma. Innan den kommer så måste jag köpa en vinterjacka! Jag tror det blir en sådan jacka med ludd på luvan men jag vet inte, alla har typ en sån :(

Men Gossip Girls börjar snart så jag får avsluta...

Puss Puss!!!

Senare stallet!

Som sagt, jag ska till stallet senare:) Idag har vi varit på vattenfall eller ngt;)

Asså det är typ ingen idé att blogg längre för ingen kollar!!

BYEBYE!!

Sen bloggning!

Nu ska jag gå och lägga mig ;) Jag har inte kunnat blogga tidigare för att Saxer har haft datorn och sen har jag varit på dansen och sen ätit sushi(stavning?') nyss kollade jag på desperata hemmafruar!!! xD Det är det bästa programet!!((:

Men men ... jag måste fixa iordning mig så att jag kan sova så jag säger puss puss!<3

Hänga med Ronja...

Jag tänkte bara blogga fort innan jag ska följa med Ronja till stallet;) Jag tar nog med mig kameran så ni får se bilder på den nya ponnyn ((: Vi ska åka moppe upp X) och det kommer vara väldigt roligt!!! :P
Just nu sitter jag och kollar på Gossip girl, det är väldigt bara tkr jag men jag kommer inte se hela för det hinner jag inte :/


3:dje inlägget

Så nu va det dags med mitt 3:dje inlägg idag ;)
Jag har varit ute och grävit! Det är ngt jag inte ska hålla på med för det är bara för jobbigt!! O: Men nu har jag tjänat lite med pengar iaf ((:

Snart ska jag duscha :D Och gå för mamma behöver datorn :/
Om jag hade en egen så skulle jag inte avbryta det jag gör för att min mamma eller min brorsa behöver datorn!

Jagf frågade mamma om jag får skaffa en hund om jag sparar pengar själv, och hon sa jaaa!! x)

Men men, vi höres!! imorgon blir det nog(((:


Saker jag vill ha!

Jag gör så som bloggarna Pauuus och Jkallunki
Mitt andra inlägg för dagen!







Jaa mer kommer jag inte på :) men heej då, vi hörs!!<3


Fan!!

Fan!!! Vad dåligt med tittare ._O Jag hade lovat mig själv att blogga minst, minst en gång per dag men titta jag har missat redan 2dagar :(

Men igår vart jag på Överby med Fanny. Pau ville inte eller ngt(inte vet jag:S) Fanny hittade några grejor som var väldigt snygga, själv skulle jag inte köpa ngt med så såg jag några as söta tofflor som inte kostade så mkt så dom köpte jag. På H&M hittade jag en as billig mascara som jag köpte ;)
I fredags så va jag på Stan med Amme men inte så länge:) jag köpte en naglackslimm, ett glittrit naglack & sen ett blått naglack ((:

<3 dom är jätte sköna(L)

(För att gott göra det jag har missat kan jag blogga tre gånger denna dag)

Fredag!

Hellu! :*
Nu ska jag snart vara med Amme ;) Vet inte vad vi ska göra men men... Vi hittar nog på något kuligt:P

Foki av gör vilka som vinner tävlingen idag!! <3 Jag hoppas att jag vinner xD

Imorgon ska jag till Överby med Fanny och Pauuus<3<33 Fanny ska kolla på kläder, Pauuus ville följa med och jag ska bara kolla;) Jag vill ha en sån där sak som man gör så att håret får mer volym! Osis+ eller ngt heter det ((:
Foki har det, sen har even Fanny Staaf det ;)

Men jag hinner inte mer jag ska fixa iording mig innan jag ska vara med Amme ;)

Puss Puss!!! :*

Läxor=bläh!

NEj nu ska jag göra läxa innan stallet, men men idag har jag varit i skolan och det var som vanligt förutom att jag va tvungen att gå 10min från NO lektionen :) och sen missade jag musiken för att jag skulle till tandläkarn.. Dom lagade det trasiga på den och sen spände åt den lite ;) Jag bytte färg på gummisnoddarna också^^ Det blev silver nu, inte rosa((:

Men men  det var allt jag hann med idag, för efter stallet hinner jag inte:(

P.S. Jag ska fixa det vita, jag råkade ta bort det jag hade innan:/ D.S... <3

Dagens outfit!

Hemma efter en lång dag i skolan. I hemkunskapen lagade vi potatismos med köttbullar. Jag och pauuus gjorde hjärtformade köttbullar ;) Sen gjorde vi en as god wook!!:) Men nog om skolan!!! x)



Från skala 1-10, Hur tycker du att min blogg är? Hur kan jag göra den bättre? o.s.v...

Det är en bra låt!! L.E.S Artistes 
Är det någon mer än jag som ska se på desperate housewives? ( Desperata hemmafruar )
Puss Puss!

Bilder!

 Redigerat av Pauuus



 MEr bilder kommer imorgon ((:
Puss Puss!!<33

Fotat med Pauuus!

I skolan hände det inte så mkt så jag orkar inte berätta om det. Eller en sak, jag tog fel på tden så jag kom till skolan 1timme för tidigt :(

Men jag har fotat med Pauuus idag, bilder kommer i ett enda inlägg så

:P

Morgon bloggning(:

Jag kan inte blogga så länge för jag ska göra mig iordning och sånt. ((:

Skulle det vara kul om jag gjorde en video inlägg?
Jag är lite sugen på att testa göra det men jag vet inte hur:/ Man måste väl ha en digitalkamera?

Jag måste gå nu men vi hörs efter skolan! <3

 Bild från i vintras! Se jag har bara gamla bilder:/

(Ja kom på att jag ska till tandläkarn på onsdag och ha utveklingsamtal på torsdag)

Sims 3

Min dag har inte varit så rolig men det har varit en av mina slapp dagar!;)
Jag vaknade halv 11 idag, och jag började med att äta frukost. Sen satte jag på datorn och kolla lite på bloggar och sånt men sen kom jag på att jag inte har spelat The Sims 3 på länge, så jag satte på det och det har jag spelat hela dagen! Det är som ett gift ;D
När jag hade spelat ett tag sa pappa att jag skulle komma och kolla på Happy(L). Jag tänkte "Är han död?" Men det va han inte som tur va!! Det visade sig vara att han gick helt CP! Han kunde lixom bara gå helt normalt sen rulla runt ._O man hade inte ens rört honom, det va läskigt, men han mår nog lite bättre nu. :)) Han äter inte så mkt nu heller så jag tror han dör snart:'(((

Imorgon börjar jag kl. 09.35 :P JAg ska nog platta mitt hår imorgon:) JAg brukar inte göra det så, jao x)
Jag har bara 4 lektioner så det blir en ganska kort dag:)

 Jag har verkligen bild brist!! :o
Jag ska fota, och jag vet med vilka;) Paow/Pauuus och Josse/miss J xD hhaha går det bra eller?((:

Men ska in i duschen nu så PUSS PUSS!!<3


Hemma!

Nu är jag hemma efter en reklam inspelning! ;) lite lång tråkigt va det men men sånt är livet,eller inte för alla då men:) Jag sa till några att det skulle visas på TV men det kommer kommma upp på en hemsida som jag kan visa någon gång((: minns inte vad den heter nu ;) Det handla om en leksak som kommer ut 2010=) den sög verkligen!! hahahha men vad gör man inte för att syssel sätta sig x)

Men snart ska jag väl åka till Pao och Josse och hitta på ngt kuligt som vanligt! Jag vill HA godis!!;P

MEn vi hörs senare!!
(P.S. Jag ska komma ihåg att jossse ska visa mig hur man gör med videos och sånt så att jag kan lägga upp reklamen när den är klar)

Ingen dans!

Ni måste bara kolla på den här videon,Reporter blir galen

Okej, nu ska jag vara och dansa men det kom ingen lärare:( men ja var inte själv idag((:

Barn åker ut ur karusell ni måste bara se, det är lite synd om barnet!

Men jag bloggar kanske senare! vi ses!!<3


OMG!

Man with tail
OMG!

2:a chansen

Så snart ska jag åka till dansen!:P Jag längtar faktiskt!!:)
I skolan så hade jag med mig muffins som jag bakade igår efter stallet! Typ alla tyckte dom va jätte goda x)
Imorgon ska jag orientera på slätthult, inte jätte kul direkt:/ Men sånt är livet!

Asså hon är juh bara för cool! Sho bree

Men får sluta nu då! Puss Puss!!<333<3

RSS 2.0