Homeless



I feel homless…

Hemmaaaaah!


Nu är jag hemma från en heldags shopping på Torp. Jag är jätte trött och måste göra rent Benjamins skål som jag har skjutit upp flera gånger nu… Orkar inte men det måste göras. Ska kanske hoppa in i badet och ha en riktig mysig måndags kväll, där jag pysslar om mig själv. Eller så ska jag fixa mig lite och dra och träffa polarna. Vet inte riktigt hur jag ska göra ännu…

Tidsinställt inlägg


ph; Bild på Amira, Paulina och mig för något år sedan…

Hör av mig när jag har kommit hem från Torp. Hej så länge!


-


Godmorgon på er! Nu har man fixat sig och är redo för att gå till resecentrum. Vi hörs senare. Puss!

I'm so sorry…


Jag är hemskt ledsen för att jag inte har bloggat. :( Jag glömde bort det när jag var hos Amira. Vi kollade på Dumma mig, lyssna på musik och gjorde nästan lite av allt möjligt faktiskt ;) Sen stack vi hem till Ola och softade, Daniel kom efter ett tag också. Så jag har inte hunnit blogga p.g.a det.

Imorgon ska jag upp vid halv 9 för att göra rent Benjamins skål (som jag skulle ha gjort i lördags), sen går bussen till Torp 11:20 från resecentrum som jag, Amira och Paulina ska hinna med. Så bloggningen kommer vara låg imorgon med… (Skulle kunna blogga från mobilen om jag inte skulle ha använt upp mer än 90% av internet som ingår i abomemanget. <—Stavning? Jag vill inte betala extra för att få mer internet att använda för att jag ska kunna blogga…)
God natt! Så ska jag försöka blogga så mycket jag kan imorgon.

Dra mig mot Amira


Nu har jag duschat och fixat mig. Så nu är det bara att dra sig mot Amira. :) Vi hör därifrån! :P

Bio


Denna kvällen har jag, Amira och Ola gått på bio. Vi såg på In time. Den var inte som jag trodde men den var bra.
Betyg:  av 

Facerape av någon okänd


När jag vaknade gick in och kollde på fb. Då ser jag att "jag" har bytt profilbil, kommenterat en bild och en status. Sist men inte minst… "Jag" har visst sagt att jag ska åka iväg till Cuba i ungefär 3 olika status uppdateringar… Och sen sagt tack för att du sköter om en hund till en klasskompis till mig :O Tack så J***A MYCKET för det facebook.

Härlig start på lovet...?

Vet inte riktigt om jag kan säga att min start på lovet har varit perfekt. Igår var det sådär kul, jag träffade Amira, Paulina, Daniel, Moa, Vilma och Hanna vilket var kul ;) men sen gjorde vi inte så mycket. Jag åkte hem sen så jag var hemma runt 22:30 och gick och la mig i sängen 23:00. Imorses så vaknar man, går inte på Facebook. Då har det hänt lite grejer(tar upp det i ett enskilt blogg inlägg). Lyckad start va?


Buenos días amigos!


God morgon alla solstrålar?… Jag vaknade ganska nyss… Ser att himlen är molnig, vilket inte är så kul.
Planer för dagen:
Åka till mormor och morfar
Duscha?
Gå på bio med Amira och en till/några
Hämta mobil- och datorladdare hemma hos pappa
Göra i ordning Benjamin (fisken) skål

On fire!

Är hos Amira men vi ska strax gå hem till Paulina ;)


Nyttiga veckan slutar…Men jag fortsätter med det ^^


Jag och Alicia bestämmde i måndags att direkt efter skolan på freadag(idag) så ska våran nyttiga vecka ta slut. Men jag tycker det gick så bra för min del så jag ska nog fortsätta med det så länge jag orkar. Däremot kommer jag ynna mig lite gott, såsom choklad, nu när det är lov. ^^

Ska strax gå iväg till Amira :D Vi ska nog bara softa idag, sitta och prata och sånt vi brukar göra :) Moa kommer hem ikväll så vi ska nog möta henne också. Bloggar mer senare ! Puss!

Best friends♥



Hungrig.....

Är jätte hungrig. Maten var inte god idag. Kyklingspett, ris och tomatsås... Låter kanske gott men det var det inte :/


Klar med prov


ph; Emma och Ellen på bilden.

Har haft prov i samhällskunskap, och jag vet inte hur det gick. Vi får se… Har religion just nu och vi snackar om att skänka organ.

Mobilblogg

Sorry för den dåliga uppdateringen :( den kommer ligga lite lågt idag och eventuellt i några dagar framåt. Men det är bara kanske.. ;)

När jag kom hem från skolan så gjorde jag i ordning lite mellan mål, sen började jag plugga. Nu har jag en liten paus, men ska strax börja igen..


Love, it's a special day♥


Har nyss målat klart en teckning i bild och form. Ska snart börja med att måla ett landskap… Men jag måste bara ta en liten paus från allt målande. Plus, jag har inte bloggat tidigare idag. Så vad passar inte bättre än att mixa ihop att ta en paus och blogga? :)

Dagen:
Skola
Plugga, plugga och plugga…
Dans med hög musik hemma (om jag hinner)

Kväll-bloggning


Paulina skulle inte sova här, så jag sover själv inatt. Det går någon film på 6:an ikväll klockan 21:00. Jag ska kika om den är värd att se på annars så kollar jag på serier på datorn istället :) Vi hörs imorgon.

Paradise


Coldplay- Paradise. Den här låten visade Paulina för mig.

Unicorn!!!

Yes! Vi är enhörningar :D nice va?


Ledtråd…




Ledtråd till vad jag och Alicia ha klätt ut oss till idag…

26 oktober 2011, onsdag


Märks det att jag gillar skatear och surfings killar? :$

Paulina sov över här inatt, så jag bloggade inte igår kväll för att jag ville umgås med henne och Amira som också var här men åkte hem senare. Paulina ska sova över en natt till, så hur jag kommer vara med uppdateringen får vi se…

Six thing we say in school


It's so true!

Red riding hood


Igår såg jag på Red Riding Hood. Den var inte så som jag hade tänkt mig, men den var fortfarande bra.
Betyg: ,5 av 

Trött… får jag sova?


Sitter och väntar på att samhällskunskapen ska börja och sen ta slut. Är jätte hungrig nu efter idrotten… Och hur trött är jag inte idag…? Kunde inte komma upp från sängen imorses.

Nu blir'e film…


ph; bild på mig från i lördags

Nu ska jag och mamma kika på en film ihop. God natt på er och så hörs vi imorgon!


Dude, wtf! Talk to me!


Plugg…


Måste plugga mycket idag… På fredag har jag samhällskunskaps prov i politik, sen är det lite små saker som ska bli klart innan lovet. Så den här veckan kommer jag ha fullt upp med att plugga. Sen har jag och Alicia en nyttig vecka. (Själv försökte jag förra veckan men det gick inget vidare.) Vi får inte äta godis, chips, kakor o.s.v. och så ska vi gå promenader på lunch rasterna, om vi har tid. Idag gick vi runt spikön ett varv.

We♥it



Last week at school


God morgon!
Bara 5 dagar i skolan sen är det höstlov! :D Det har gått fort i skolan må jag säga. Idag är det exakt 2 månader som jag började skolan, och för att det har gått 2 månader med klassen ska Malin (Läste på fb) bakat till oss. Mums!

At Pao's house

Sitter och lyssnar på hög musik! Hon har skaffat sig ett högtalare system som vi lyssnar igenom. Awsome!!! :D


Vart mig i världen vänder

Mimar


Sunday

Hello everybody! Amira sov över hemma hos mig inatt. Vi vaknade runt 10 och låg och snackade samt kollade på tv. Sen när Amira gick här ifrån så började jag laga morotssoppa som inte är klar än.

När jag har ätit ska jag möta upp Amira så vi kan åka och träffa Paulina :D

(Bild från igår)


Dance away your problems…



Auf Wiedersehen



Rösten♥


Lyssna på rösten! :O ♥

Fixa håret!

Hej hej! Förlåt för jag inte har bloggat tidigare idag, har inte orkat. Jag vaknade runt 11-11.30, sen har jag duschat och ätit city lunch på O'lerys.

Nu ska jag torka samt fixa mitt hår. Antingen lockar, plattar eller gör det vågigt med volym vilket som. :D


Väntar...

Ph; på mig och fina mamma

Sitter här vid Paulinas dator och lyssnar på musik medans hon badar. Kikar in på olika bloggar och så ^^


!


21 oktober! :D


FREDAG! :D Finally! Visst är det härligt att det är fredag idag?

Har "bara" 3 lektioner kvar idag. Sen är det äntligen helg. Har inga bestämmda planer för den här hlegen men jag antar att på lördag ska jag träffa gänget. Idag får jag se vad ja hittar på. Kanske stannar hemma eller träffar kompisar.

Mobil blogg

Good morning. Bilderna är från när jag och Paulina fikade.

Nu ska jag fixa mig till skolan. Har lite bråttom då jag valde att ligga kvar i sängen lite längre... Vi hörs sen när jag är i skolan :)


Vaxa benen :S


Nu ska jag ta och vaxa benen för andra gången. Sist gång var det inte så illa men den här gången vet jag inte ännu…

Jag tog en Chai Latte och en bär paj förut när jag och Paulina fikade. mums! :D Vi fikade på Strandgtan och jag måste tyvärr dissa deras chai latte :/ den på espresso house är mycket godare.

Fick ni se detta när ni sökte på google?


Hahah! Google ljuger alrdig… Kvinnorna hör hemma i köket -.-'

Fika


Ska iväg och fika med Paulina nu. Vi hörs senare. Då kan jag berätta vad jag fikade på och så :P

Nästa onsdag, då händer det grejer på skolan


(Orkade inte fixa så bilden skulle vara på rätt håll)

På onsdag i den veckan som kommer är det dags att klä ut sig i Halloween tema. :) Alla på skolan kommer göra det, hoppas jag, och jag och Alicia ska klä ut oss till något alldeles extra. Kommer inte berätta det än, men ni kommer få se bilder som småning om. :)

Morgon trött= stressad morgon


Måste gå ner och äta snabbt för att sedan borsta tänderna. Sen måste jag åka mot skolan.

Bilder från skolan







Utan dina andetag



Jag kan inte ens gå utan din luft i min lungor,
jag kan inte ens stå när du inte ser på…

Taking the Hobbits to Isengard i 10 timmar


Jag och Alicia ska i 10 timmar lyssna på "Taking the hobbist to isengard". Det är en utmaning i säg… vi kommer nog bli helt hjärntvättade. Men den risken tar vi :D

Morgon puss

God morgon folket! Idag är jag på topp. Tror jag sov ut rätt så mycket idag. :D sen påverkar vädret mycket på mitt humör, idag vaknade jag i sol och blå himmel, men däremot börjar det mulna på nu... Får se om jag hinner till skolan utan att det ska regna på mig.


Video blogg med Amira


Här har ni "fruktsoppa" filmen! :D

I'm cooking food




Det handlar om att bjuda på sig själv… Vet att jag är muppig på bilderna men jag har sådana dagar ;)

Förlorade värld


Innan lunchen träffade man Daniel E. och Felix på skolan. Mycket trevligt. Pratade lite med dom sen gick jag och åt spagetti och köttfärssås. Inte lika trevligt och en till sak som inte är trevligt är vädret. Tänkte springa eller ta en power walk med Amira idag, men vi får se hur vi gör nu när det regnar ute. + hennes bror fyller år idag så hon kan kanske inte ändå. Sen, om jag får någon tid "över", så ska jag höra av mig till Paulina så vi kan träffas :D

Är uttråkad…

Sju fakta

Hemstad/ort: Trollhättan

Hårfärg: mörkblond?

Längd: 171
Ögonfärg: blå/grå/gröna
Humör: trött

Tankar: mat och sova… -.-'

Vänster eller högerhänt: höger

Tio saker om ditt liv
Har du nånsin varit kär? - ja, men om jag har haft en stor kärlek tror jag inte det :/

Tror du på kärlek? -ja
Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? - vet inte…
Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - ja… :(
Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - vet inte, kanske, ej medvetet i såna fall

Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - nej
Har du nånsin tyckt om någon utan att tala om de för honom? - ja, många gånger. ex: när man var mindre och såg någon söt kille så började man gilla honom fast man visste ingenting om honom.
Har du nånsin haft en hemlig beundrare? - inte vad jag vet + om jag visste det så är det ingen hemlig beundrare
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? -  jag vill tro på det

Tio saker
Kärlek eller pengar? - kärlek
Vin eller öl? - öl
Dag eller natt? - sommardag, vinternatt
One night stand eller förhållande? - förhållande
Tv eller internet? - internet
Pepsi eller cola? - cola
Vild fest eller romantisk hemmakväll ? - båda delarna, men inte samtidigt
Färgfoto eller svartvita? - färg
Telefonkontakt eller face to face? - båda. måste ha telefonkontakt om man ska kunna ses face to face…
Bilddagboken eller facebook? - fb

Nio har du någonsin

Har du nånsin blivet upptäckt när du smitit ut? - nej , aldrig smitit ut ^^
Har du nånsin viljat ta livet av dig? - nej! ALDRIG! och kommer aldrig göra det även fast jag skule vilja det
Har du nånsin gjort något du ångrar? - ja, vem har inte?

Har du hoppat bungy jump? - nej, men kanske någon gång i livet

Har du nånsin varit med i en olycka? - en liten bilkrock för flera år sedan, men inget allvarligt
Har du nånsin ätit en hel tårta? - nej
Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - när jag har varit sur/arg på den personen så kanske

Har du nånsin tyckt att världen suger? - inte världen men människorna på…


Tio K ä n s l o r
Saknar du någon just nu? - ja
Är du glad? - rättså
Är du fundersam? - jodå

Är du uttråkad? - läs rubriken
Är du tysk? - nej
Är du italienare? - nej

Är du finsk? - halvt
Är dina föräldrar fortfarande gifta? - nej
Gillar du någon just nu? - kanske…

Om dig:

Hur mycket är klockan just nu? - 09:38
Namn? - Vina
Hur många barn vill du ha? - inga(men kanske egna pojkar eller adoptera en flicka från Asien eller Afrika<— eller en pojke från Afrika)
Vill du gifta dig? - jag vill gifta mig men inte vara gift ^^
Rullar du spaghettin eller skär du den? - inget av det
Har du ätit sushi? - ja och jag ÄLSKAR det
Favoritglass? - ben&jerry's phish food och nordic water peace
Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? - 1 eller inget
Humör? - uttråkad

Fyra Grejjor

Har du någonsin blivit jagad av polisen? - nej
Har du en hund? - nej, men vill ha en i framtiden
Sover du helst själv eller med någon? - själv tror jag, då jag får stor plats att röra mig på under natten ;)
Tror du på spöken? - nej, men andliga väsen ibland

Skulle:

Skulle du vilja vara längre? - nej
Skulle du vilja ha mat nu? - ja
Skulle du vilja supa dig full just nu? - nej

Kan:
Kan du röra på öronen? - jag vet inte vart gränsen går, så kanske
Kan du slicka dig på näsan? - nej
Kan du kolla i kors med ögonen? - jag tycker att jag kan det
Kan dina föräldrar lita på dig? - ja
Kan du låta bli att prata på 4 timmar? -ja, om jag är själv så
Kan du va på en fest utan att dricka?- ja 
Kan du tänka att pierca dig i naveln? - nej
Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? - ja

Har:
Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? - ja
Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? -ja
Har du syskon? - 1 bror och 2 plastbröder
Har dina föräldrar ljugit för dig? - ja
Har du varit full den här månaden? - nej
Har du redan tröttnat på dom här frågorna? - jaaa
Har du borstat tänderna den senaste timmen? - nej
Har du pussat någon som är fyra år äldre? - nepp
Har du haft sex med någon som är tre år äldre? - nej
Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? - nope
Har du ljugit på någon fråga än då? - nej

Vem:
Vem älskar du? - mina vänner och familj
Vem vill du bli full med? - vill inte bli full, jag kör nyktert ^^ men om jag skulle vilja bli full så skulle jag vilja vara full med alla mina vänner
Vem är den bästa artisten/gruppen? - många bra
Vem pratade du senast i telefon med? - Amira
Vem är snällast i världen? - jag har inte träfft alla i världen så kan inte svara på den frågan ;D
Vem vill du prata med? - jag vill sova! inte prata…
Vem sov du senast med? - Paulina sov över hos mig senast, fast vi sov i varsin soffa
Vem vet allt om dig? - jag, eller…?
Vem hatar du mest? - jag hatar ingen, jag ger alla en chans sen kanske jag inte gillar den. men det är sällan det händer
Vem kramade du senast? -  min mamma
Vem kan berätta allt för dig? - alla om de vill ^^

Regn…



Jag väljer att använda mascara på fel dagar… när det regnar… Jag måste lära mig att den försvinner då och är därför ingen idé att ta det dom dagarna. Fixade även luggen så den skulle vara lockig/vågig men den blev blöt och förstörd…Min dag är väldigt "lyckad" hittills. *not*

Något posetivt med dagen är att jag fick ett sms av skolan imorses där det stod "Hej! Idrotten är inställd idag pga vård av sjukt barn. Ni kan samlas i Ferlinsalen och jobba med svenskauppgiften istället. Någon kommer och tar närvaro./ Emma". Det smset väckte mig halv 8, vilket var mycket bra annars skulle jag ha försovit mig idag. :)

Videoblogg


Ignorera att jag säger en del fel och att jag är seg när jag pratar…

Kollar på tv…


Sitter nere i min källare hos mamma och kollar på tv. Just nu ser jag på Family Guy. Ska nog duscha efter det, för det måste bli gjort innan jag somnar ;)

Den svenska björnstammen


Vart jag mig i världen vänder…

Mot FU(G)


Snart ska man dra sig till skolan. Det är bara 2 veckor- 10 dagar- i skolan innan lovet :)

I förhållanden


Mina närmasta vänner är i förhållanden nu. Jag är så glad för deras skull! :D Själv är jag singel, och än så länge trivs jag att vara det. Men jag får se om mina vänner kommer "glömma" bort mig nu när de har sina pojkvänner att vara med, då blir jag säkert sugen på att ha en kille själv som jag kan vara med.

Jag gratulerer till er alla som har ett förhållande! Från alla ny kära till alla som har hållt ihop länge! (Till oss singlar, ha kul och lycka till med att hitta eran mr. right)

Ut och äta med min far


Ska snart vara påväg hem till pappa så vi kan gå ut och äta. Jag är hungrig och är sugen på fisk :)

Förlåt för att jag aldrig sagt förlåt



Förlåt för jag aldrig sagt förlåt…

Go' förmiddag


Paulina sov över här inatt. Vi vaknade runt 10 av att alarmet gick igång… Jag var skit trött och ville bara somna om men vi gick upp ändå för Pao var tvungen att komma hem innan hon skulle dra till jobbet. Nu sitter jag hemma och funderar på vad jag ska hitta på den här dagen. Funderingar; övningsköra, gå på en promenad… mer har jag inte kommit på.

Hos en kompis

Sitter här hos en kompis med många kompisar ;) kul! Vi hörs mer imorgon!


Cut

Råkade skära mig i fingret imorses :( gjorde skit ont... Usch!


Överby, here I come!


Jag och Paulina åker iväg till Överby nu en stund. Vi hörs senare! :D

ph; söta Paulina på bild!

On my way


Jag är påväg hem till Paulina. Jag ska hjälpa henne att fixa iTunes på sin dator. Jag bloggar kanske senare, vi får se. men puss så länge

Youtube stjärna


Det finns några personer på youtube som jag avgudar! SteveKardynal är verkligen en av dom. Jag minns att jag har lagt upp en video av honom tidigare men han är så härlig så han får vara med på min blogg flera gånger om.

Go och glad som en Kexchoklad


Hej hej! Vad tycker ni om mina videos som jag lägger upp? Gillar ni dom eller inte…? Om inte, vad är felet?

Vina tipsar
- hur ni blir varma:
1. Ni måste frysa till en början.
2. Ha högtalare så ni kan lyssna på hög musik. Ex: plugga in datorn eller telefonen i klassrummets högtalare.
3. Sätt på en bra låt där ni kan dansa och röra på er.
4. Ha KUL och släpp LOSS!:D
Men jag har en egen favorit…
Bonus. Sätt på en video på youtube där de dansar till en bra låt. Efterhärma deras dans. (Det kan hända att ni får en liten publik, men bry er inte om dom. Fokusera på att bli varma.)

Ice-cold school



Sitter och fryser ihjäl i skolan. Det finns verkligen ingen värme här. Bilderna är på en teckning som jag och Alicia tecknade fort för några veckor sedan. Inspiration är från Kan Dee.

It will rain


Bruno Mars- It will rain
Jag tror det ska vara med i den nya Twilight filmen som har bio premiär i november.

Det fanns så många trailers att välja emellan så jag tog bara den första bästa.

Bloopers


Jag försökte och försökte göra ett ordentligt videoinlägg men det gick inget vidare. Så Alicia hjälpte mig att klippa ihop några av mina tabbar.

ProMaker


Något jag vill ha är ProMaker pennor. På den —> här <— sidan kan man köpa pennorna, men vilka färger jag skulle behöva vet jag inte. Men några så man kan måla människor och djur. Dessan pennor står på min önskelista till julen.
En blogg som använder dessa pennor är Bokkei.
Kolla in hennes blogg så får ni se hur snyggt det blir med dessan pennor.

André Zuniga och Robin Stjernbergs från Idol 2011 ♫


En låt från André och Robin från Idol bjuder jag på idag.

Saknar dig


Jag saknar min kusin Ronja oerhört mycket just nu. Hon bor på internat på Nuntorp, vilket inte är så långt borta men ändå… Vi träffas nu för tiden bara på högtider så som födelsedagar, julafton och mors- och farsdag. Förr, när vi var små, bodde vi i ett dubbelhus. Vi lekte nästan varje dag o.s.v. Jag saknar dig, Ronja Ronny, min kusin

Dans- moves #2


Här kommer den andra filmen från den dagen då jag, Amira och Paulina fotograferade.

Min dans börjar strax, så jag tänkte… Vad passar inte bättre än en dans video?

Subway su**a!


Jag sket i filmen idag och gick till subway istället. Jag får se filmen någon annan gång istället.

Avis


Dessa två små söta tvillingarna dansar så coolt att jag blir avis. Måste ta och lära mig deras moves, och om jag ska ha egna barn vill jag ha två pojkar. Antingen tvillingar som dessa eller med 2 år mellanrum. Mina pojkar ska i såna fall heta Liam och Theodor. ♥

Skynda sig till skolan


Ett snabbt och kort inlägg innan jag måste sticka till skolan. God morgon på er. Idag har jag vaknat på rätt sida. Är glad som solen. Jag hoppas det sitter i hela dagen, och att det inte försvinner så fort jag kommer till skolan. När jag kommer till skolan har jag Matte, lunch, Naturkunskap och Design. Slutar 15:15 som vanligt. Måste sticka nu, vill inte komma försent  ;)

Red Hot Chili Peppers i Globen idag


Såg att RHCP spelar i Globen idag. Gissa om jag är ledsen :( ? Såklart jag är! Ett av mina favorit band spelar i Sverige och jag ser dom inte. Buhu… Får väl fly dit idag ;)

Isbjörns katasrof


Kvinna ligger ner och kissar i Ryssland. Då attackerar en isbjörn henne.

Kvinna trilla ner hos isbjörnar på ett zoo i Berlin. Båda kvinnorna hade väldigt tur. Det kunde ha gått riktigt illa.
Innan tyckte jag om isbjörnar men nu vet jag inte riktigt vad jag känner frö dom.

Bilder




Jag kommer lägga upp bilder då och då, men om ni inte orkar vänta så finns det mer bilder på Amiras blogg.

Jag och min nya vän, MiniAnne

Tränar på HLR=hjärt och lung räddning. Även fast jag har intyg att jag kan det här så är vi tvungna till att göra det.


En dröm kan bli sann


Igår anmälde jag mig till en grupp där man kan prata i radion under 30 minuter, en gång i veckan. En dröm kan bli sann :) Jag får se om jag blir utvald, men det bästa jag kunde göra är att anmäla mig till det. Så nu är det bara vänta och se vad som händer.

The midnight beast♥


Hahah, dom är ju bara för störtt sköna! xD finns massor med videos/låtar med dom på youtube. Det är verkligen några jag tipsar om, om ni vill ha roligt! Eller bara några sköna låtar att lyssna på. ♥♥

Dans-moves


Jag, Amira och Paulina dansade under fotoshooten. Jaa… vad ska man säga ;)

Helgen…


Snygg blandad outfit man hade igår när man fotade. Dubbla skinnjackor… Ja, personligen tycker jag att det var skit fult men ändå tog jag på mig de :/

I lördags så bastade jag hemma hos Paulina med Amira. Det var jätte mysig. Sen sov vi över hos Amira som jag skrev. Igår fotograferade jag som jag skrev tidigare idag. Mer bilder kommer!

Like a skyscraper


ph; Fotograf: Paulina, modell: Vina (jag)

Guten morgen


Idag har jag skolfoto, och jag är faktiskt taggad inför det :) Förlåt för att jag inte blogga något mer igår. Jag har en förklarningn varför; 1. Jag fotograferade med Amira och Paulina, 2. Jag åkte hem till pappa där jag inte har något internet till min dator och 3. Jag och pappa kollade på Black Swan.

Betyg: ,5 av 

Tigrar på hotell Mirage, Las Vegas


Ser ni den vita tigern i slutet som visar röven mot kameran? Den "pissade" eller skvätte på oss -.-' Men som tur så klarade jag mig :D

Övernattning at Amiras house



Hahah, ser lite stirrig ut på den sista bilden men den kan jag bjuda på. Jag, Amira och Paulina sitter här hemma hos Amira med sina datorer och nördar Facebook. Imorgon berättar jag mer vad vi gjorde, jag lovar :D ska vara lite social till mina kompisar nu ;)

Jag vill söka







Jag vill fly bort från allt och bara leva. Jag vill åka till en okänd plast, långt borta. Vill se hur människorna lever där och leva deras liv.
Göra saker som jag aldrig skulle göra tidigare. Jag vill söka, jag vill hitta mitt rätta jag…

Är jag inte grym?


Hittade ytterligare en låt som jag letat efter ;) Är jag inte grym?! :D

Lisaplace.devote.se



image description
Åh vad hon är fin! Hon är lätt med på "ser-bra-ut" listan.

Jag vill färga mitt hår till hennes hårfärg. Den är så snygg och inte så stor förändring från den jag har nu. Bara mörkare och med lite röd nyans. Skulle verkligen vara skit snyggt nu på hösten! Jag ska kolla med mamma och se vad hon tycker. Sen, om jag får, så ska jag väl ringa en frisörsalong och boka en tid.

добро јутро



God morgon! Vaknade för ett tag sen. Skit trött sen igår. Jag kom hem runt 02:15 så det är väl inte så konsigt?
Senare idag kommer jag ut med vad som händer idag. Jag vet inte helt säkert ännu… Nu ska jag ta mig i röva och gå ner för att äta en mumsig frukost.

P.S. Amira, står det god morgon på serbiska högst upp? xD

Thank god it's FRIDAY!



Visar upp teckning

Jag och Alicia har under 2 dagar ritat då och då på en teckning.


Bus!



En i klassen stängde precis ute rektorn från klassrummet och hans nycklar är här inne. Hahah, :D fredags bus-ruset är igång.

Fix innan skola


God morgon! :D strax ska man sticka iväg mot skolan. Jag har lite halvt bråttom, så hinner inte skriva så mycket till er nu på morgonen… men vi hörs senare ! :D

Harry Potter-Vinas tolkning

Snygg kladd bild man gjorde under rasten idag. Voldemort VS Harry Potter, vem vinner den slutfinnliga kampen?


Subway, FTW!



Sitter på Subway, ska snart åka hemåt. Då ska jag plugga religion, tröööök! :( men men vi kommer höras av senare också. Puss så länge!

One direction


Igår hittade jag ett nytt pojk-band. Och jag tycker faktiskt de är helt okej. Plus de är ju skit sööööta! ^^


Mors!


Diggar min ny mössa! :D

Morsning korsning! Ännu en ny dag har blivit till. Den här dagen är unik, som alla andra dagar. Den heter 6 oktober 2011. Den kommer vara helt själv om att vara just den här dagen och ingen annan dag kan vara som den. Dagar är som människor. Alla är unika och ingen annan är just dig.

Äh! Vart kom det ifrån? Vet inte, skrev detta inlägg igår kväll, så det här är alltså ett tidinställt inlägg. Det kan ha varit för att jag var trött från dansen eller så var det bara mina tankar som gick helt fritt. Hur som helst… Nu sitter jag i skolan och har bild och form. Vad vi gör kan jag berätta senare ;)

Ny mössa och in i duschen


Jag kommer hem från dansen och ingen är hemma. Vart är alla? :o Jag går in i köket och tar ut köttbullar och potatismos som jag sedan lassar upp på en tallrik som åker in i mikron. Tar fram vatten och bestick, *pip pip* maten är klar. Jag öppnar mikron, tar ut den och går upp till mitt rum och börjar äta. Vad ser jag då? Jo, att jag lyckades ta en sked istället för en gaffel… men lat som jag är så orkar jag inte gå ner för att byta så jag äter vidare.

Nu har jag ätit upp och ska strax hoppa in i duschen. Först ska jag lyssna på lite gamla låtar som man lyssnade på för flera år sedan. Exempel nedanför; Promoe- Mammas gata

Fel datum


Filmen visas visst nästa vecka :$ kanske lika bra att det inte blev av idag, så jag kan tagga till dansen ännu mer :) nu har jag en hel vecka på mig att fundera på om jag vill se den eller inte ;)

Vad tyckte ni föresten om mitt videoinlägg?

127 hours


Idag efter skolan kommer filmklubben visa 127 hours. Den som vill får komma och kolla. Jag är själv lite sugen på att se den, men jag vet inte om jag kommer hinna för dansen börjar kl. 18. Jag kan fundera på det under tiden jag jobbar på desigen.

På matten


Körde de sista 25 minuterna att jag skulle vara helt tyst och inte fick tänka högt som jag brukar. Gick helt okej, men jag föredrar nog fortfarande att tänka högt ;)


Bilder från igår. På bilderna är det jag och Bea.

God morgon

Mimar och säger "god morgon". Jag vet att jag inte är den bästa som mimar, men who cares?! ;P


Inte mycket att säga…



Ville bara säga god natt. Ska inte lägga mig än, men däremot kommer jag inte blogga mer efter det här inlägget idag. Tänkte göra en videoblogg snart, men vet inte riktigt vad jag ska säga. Får tänka lite till och så får jag vara på bra humör så jag inte är för tråkig i videon.

Kanelbullens dag



Jag gick och köpte mig en kanelbulle och en chai latte på rasten. Mums vad gott… Ibland får man lyxa till sig lite ;)

Trouble


New sweater



Jag har på mig en av mina nya stickade tröjor. Den är super mysig att ha på sig och håret trasslar sig inte så som det brukar göra med stickat.

Någon plats jag vill resa till är Australien. Klimatet där verkar helt underbart och människorna är säkert strött sköna. Jag har resfeber!, och jag vill bara utomlands nu, nu, nu!!! :D

God morgon på er

Igår åkte jag och Amira till Överby. Jag handlade lite grejer, som t.ex. stickad tröja, nytt iphone skal och örhängen. Kände att jag inte hittade så mycket där ute igår, men när jag väl hittade de jag köpte igår blev jag glad.

Om 1 timma ska jag möta Alicia, och jag ligger kvar i sängen. Måste nog gå upp nu...


Awkward


Äntligen♥


Äntligen har jag hittat låten jag letat efter! Jag hörde den på flygplanet över atlanten i sommras, och sen dess har jag inte kunnat släppa den. Snacka om tur! :D ♥
Låten heter The Strokes - Under Cover Of Darkness

Jag ser rakt igenom ditt falska leende


Sitter i skolan och har svenska lektion. Jag mår inte helt 100% idag… :( är ganska nere/ledsen idag så min bloggning kommer vara på medelnivå.

Jag måste åka och handla kläder eller något snart. Har verkligen inget snyggt att ta på mig längre och alla mina örhängen är nästan borta.

Måndag


Älskar er alla!


Idag har jag varit hos Amira. Åt god potatisgratäng och lax, samt en god paj till efterrätt. Så kollade vi på Water for elephants. Den var riktigt bra må jag säga.


Den får  av  i betyg av mig.

Håll de kära nära dig



Söndag, dagen innan måndagen

Min kommande vecka i skolan kommer vara lite annorlunda, då några lärare kommer åka med 3:orna till Berlin. Så då kommer jag t.ex. inte ha idrott. Istället kommer jag ja någon annan lektion istället.


Jag förstår inte, egentligen


Jag förstår inte varför vissa bilder kommer upp fler gånger :S Det är någ det ända dåliga med blogg.se appen.

Ansiktsmask

Mys med ansiktsmask.


Film tittande

Nu ska jag och Amira kolla på en film. Vi hörs efter det! Hej så länge...


Pratar i telefonen.


Snyggt att man tar bilder när man pratar i telefonen.

Idag vet jag inte vad jag ska hitta på riktigt. Min mamma ska iväg till en kompis som fyller år i kväll, så jag antar att jag kommer vara med kompisar själv eller bara sitta hemma och kolla på någon film.

RSS 2.0