Tisdag

Ser ni handen?

Amira berätta till mig att Justin Bieber fyller 17år idag ;) sån koll hon har va? :P


Svar på fråga


Anonym
om
Willy's strax ;D:

Hej jag har en liten fråga :) du har väldigt långt och fint hur och jag undrar vad har du gjort för att få det så långt och fint? :) skulle vara kul om du kunde svara på det.


Tack så mycket. Jag gör inte så mycket med mitt hår. Jag klipper det 1-2 gånger om året(väldigt sällan) och sen försöker jag inte platta och locka håret så sällan som möjligt. Det sliter en del på håret som sagt. Jag tvättar mitt hår varannan dag men på lov och helger kan det bli den tredje dagen. Och när jag tvättar så tar jag mycket, mycket balsam. Jag hoppas det var ett bra svar. 


 


Datum är satt


Igår:
Gick upp vid halv 8 och åt frukost på vandrarhemmet vi bodde på i Stockholm. Åkte sedan tunnelbana till tåget mot Göteborg som tog ungefär 3 timmar. Bytte tåg så vi kom hem till Trollhättan klockan ~13.30 och hem till huset ungefär klockan 14.00. Hann packa upp lite innan jag åkte med mamma till tandläkarn så vi var där till kl. 15.00. Tog bort rälsen där nere :D åkte hem och väntade på att pappa skulle hämta mig, Saxer och Louise och när han kom övningskörde Saxer till Gokart hallen. Det blev pappas present det här året :) och sen gick pappa, Saxer och jag till Butlers och åt.

Idag så gick jag upp tidigt igen för att gå till tandläkaren igen. De tog en avgutning på överkäken och så fick jag en tid till nästa gång jag ska dit och ta bort resten av tandställningen. Datumet är satt.

Sjuk och sthlm


Hejsan!
Jag har inte bloggat för att jag blev sjuk i onsdags. Jag kom hem och var as trött och gick och la mig för att vila. Efter ett tag gick jag till toan och spyde, men inte i toaletten. :( Var utmattad så jag gick och la mig igen. Ungefär 20- 30 minuter gick jag på toa igen, blev jätte varm, så jag tog vatten och slängde det på mig. Försökte dricka lite, men såg nästan inget för det blev svart för ögonen. Gick från toan och gick, utan syn, mot vardagsrummet där pappa tog emot mig och förde mig till soffan. Fick ett glas vatten och den någon slags energidricka. Någon minut efter fick jag tillbaka synen och kraft i kroppen. Satt och vilade upp mig i soffan och kollade på tv. Runt klockan 21 spyde jag igen :(

Idag ska jag åka till Stockholm :D Men jag är inte helt "frisk" , mår lite konstigt i magen och är trött. Men jag hoppas och tror att det kommer gå över idag eller i helgen. Imorgon ska jag på en restaurang och äta mat samtidigt som det är en show på scenen. På måndag ska jag se Band of horses! :D :D Kommer hem från Stockhom på tisdag och på tisdag fyller pappa år ! <3 Ska även till tandläkarn och förhoppningsvis ska rälsen i underkäken bort :D

Vi hörs ! :)


Geléhallon


Att Alla Hjärtans Dag infaller den 14:e februari vet alla(det mesta), men att det är den Internationella Geléhallon-dagen den 15:e är det nog inte många som vet. Så idag ska jag äta geléhallon (fast de inte är min favorit godis), och fira fast jag vet inte hur eller varför. Först ska jag till gymmet och bränna kalorier :D hahah.Willy's strax ;D


Ska till Willy's strax för att köpa något gott till 3 timmars provet imorgon :)

plugg!


Sitter och pluggar med Amira ! :D No prov imorgon och måste kunna en del, och på Torsdag andradelen i Svanska natinellaproven.

Ska plugga vidare nu, vi hörs!

In school!

Kan inte blogga så mycket just nu förjag sitter i skolan och pluggar inför prov. Ville bara säga hej och blogga kanske mitt enda inlägg den här veckan, får se hur det ligger till med läxor/prov. 

Måste sticka hejdå!! <3 


Söndag


"God Morgon!"- Eller jag god förmiddag! Jag vaknade för ungefär 2 timmar sen. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Kanske gå till gymmet en kort stund, men jag måste läsa ut "Låt den rätte komma in" idag enligt mamma men det är över 150 sidor kvar så jag får se om jag kommer hinna.

Veckan som kommer har jag 3 prov, där 2 av dom är nationella i Svenska. Så jag tror inte det kommer bli så mycket bloggande, eller det kan inte bli mer än vad jag bloggar nu.

P.S. jag har tagit några nya bilder som jag kan lägga upp snarast. D.S.

KommenteraHar inget att skriva, så ni kan väl kommentera vilken av dessa bilder ni tycket är snyggast ;D

Ledtråd


Dags för dans nu, ska träna inför vårshowen. Ni får en ledtråd om vad vi ska vara.
Hmm... vad kan det vara?
Inte helt korrekt bild men den var snyggare än det andra jag hade att välja mellan.

SHo bre! Nu sticker jag ^^

Tisdag


2 Läxor tills imorgon :S sen måste jag läsa ut " Låt den rätte komma in" och skriva en ressision om den och lämna in senast den 16 februari :/ Men det kommer jag fixa ;D (hoppas jag). Ska lägga mig nu. Måste orka med dagen i skolan imorgon och vara pigg på dansen kl. 18.

God Natt! <3

RSS 2.0