Goodnight


Nu ska jag lägga mig och läsa i Billy Elliot och sedan sova. Ni får låten som jag sökte efter vad den hette. Pappa är bäst och kom på den åt mig ^^

Bestiga Everest


En byggnad kan rädda många liv från kyla


Ph; tagen från skolan

En tanke… Om inte byggnaden på bilden ovan skulle stått där, skulle man kunna se vart jag bor. Coolt va?

Härlig start på dagen


Försök att inte skratta. Jag testade men lyckades då inte då gubben och damen skrattar.



Det var längesen sen sist


Det var ett tag sen jag gjorde en video. (Skulle lagt upp den tidigare men då krånglade det lite och videon lades ut på min andra blogg vilket jag inte ville.)

Hjälp med att komma på vad låten heter? Det behöver jag!

Niagara Falls in Motion from Matthew Wartman on Vimeo.


Åh… Är det någon som vet vad den låten som spelas i videon heter? Om någon vet eller får reda på det kommentera i såna fall!

Skoldagen är snart över!


Sitter med jackan över axlarna och halsduken för jag fryser i skolan. Som en liten hjälp har Isak bakat chokladmuffins till klassen. *Tumme upp för det!*

Kantarellsoppa


Mums, åt och lagade kantarellsoppa igår. Körde som vanligt mitt egna lilla race med ett resept som mall.

Lagar mat… Vad tror ni det blir?



Mulan, roligaste scenen


Hahah, ser ni näckrosbladet som följer på ett perfekt sätt när killen simmar mot Mulan.

Samhällsprov√


• Samhällsprov
• Svenska lektion - skriva tal
• Engelska lektion - läsa Billy Elliot
• TTF(Timme till förfogande) - Klassråd, mentortid
Hemma:
• Plugga
• Duscha
• Laga mat

Skaffat en till blogg!

Nu har jag 2 bloggar, denna och en ny. Kika gärna in på den och följ om ni tycker den är intressant :D ni hittar bloggen nedanför och så har jag länkat den till vänster.

www.picturebyvina.blogg.se


Pluggar…



Snygg outfit man har då, men vem bryr sig egentligen när man ändå sitter och pluggar till ett prov som jag har imorgon? Så eftersom jag måste gräva ner mig i pluggandet nu så bloggar jag mer imorgon.

Svårt att komma på nya rubriker…


Söndag, förmiddag, storm ute… Kan det bli sämre? Nej, men oavsett om stormen Berit blåser så takpannor och människor flyger runt (*ironisk*) så ska jag kämpa mig ut på en promenad. Om jag orkar ska jag lägga till lite springning också. Det och plugga blir de ända grejerna jag ska göra idag. Inte kul, men det måste göras.
Jag bloggar säkert senare…

R.I.P. Benjamin♥


Död torsdagen den 24 november 2011.
R.I.P. Benjamin ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Intervall löpning i regn

Jag och Amira var ute och sprang/promenerade förut. Det började spöregna precis när vi var påväg hemåt. Så alldeles genomvåt kommer jag hem och kliver in i duschen.


Go' morgon

Vaknade nyss här hemma hos Amira. Hon sover fortfarande, så jag funderar om jag ska väcka henne eller om jag ska låta hon sova tills hon vaknar själv.

Idag så ska jag hem till pappa snabbt för att hämta skolböcker och sen ska jag försöka ta en springtur.


Westside, B****!


Nu blir'e fika på Strandgatan med tjejorna. Hej så länge! :D

Cry me a river

If you do your best 'sad-fave' and cry me a tear first, then I belive what you said to me..


Memories



Åh, vilka tider dessa var. Det var för ungefär 1 år sedan, jag hade långt hår (som jag saknar extremt mycket just nu!!! Framförallt hårfärgen…), Amira hade svart hårfärg och vi var allmänt galna hela tiden. (Fast jag kan inte påstå att vi har lugnat ner oss nu…dock…)

God natt

Ska lägga mig efter en tröttsam torsdag. God natt!

(funderar på att skaffa en ny blogg, men vi får se hur det blir. Det som gör så jag tvekar är jag vet inte vilken sida jag ska blogga ifrån..)


Hon är GRYM! :D

Moa%20Lignell%20-%20Fields%20of%20gold
Jag vet att denna videon är från i fredags och att jag är lite efter med att lägga ut den, men ärligt talat så spelar det ingen roll, eftersom hon är så grym.

Bild & form lektion

Målar med kol i bilden. Vi målar av och förstorar kryp, jag har en vårtbitare.


Instagram

På instagram heter jag vinak. Kika gärna in, följ mig om ni har lust.

(jag började med det nyss så har inte många bilder ännu...)


Dance!


Ska strax gå till dansen. Går lite tidigare så jag och Amira hinner prata lite innan. Vi har inte setts på flera dagar och vi har knappt haft någon kontakt så vi har väl en hel del att snacka om. :)

Hatt (& slips) onsdag!


Idag är det hatt- och slipsonsdag! Själv har jag bara en hatt på mig, slipsen skiter jag i. :D

English lesson



I'm having my last lession of the day and it's english. I'll maybe buy a ice-cream after school, but we'll see.

Facebook tider på skolan


Jag kämpar,sliter, svettas


Här ska det tränas! Efteråt blir det en härlig dusch.

Spirit- Here I am (swedish)


Jag ÄLSKAR Disney filmer och deras musik. Ovanför får ni en från hästfilmen Spirit.


You almost feel ashame that someone could be that important, that without them, you feel like nothing. No one will ever understand how much it hurts. You feel hopeless, like nothing can save you. Then, when it's over, and it's gone, you almost wish you could have all that bad stuff back, so that you could have the good.

Lars Brandeby-död


Såg på text-TV:n att Lars Brandeby är död. Han avled i natt på sjukhuset i Göteborg, han blev totalt 66 år.
Ni kan läsa mer om detta på Aftonbladets hemsida.

Tintin 3D


Kom hem från bion nyss. Såg Tintin i 3D, och kvalitén var jätte bra men själva filmen var helt okej bara. Lite lång tycker jag då… Men värd att se igen.

Creedance Clearwater Revival


Söndag, 20/11

Hejsan allihopa! Idag ska jag på bio med pappa. Vi ska se Tintin. Men innan så ska jag träna lite och gå/cykla hem till mamma för att hämta skolböcker. Samt plugga lite. Imorgon har jag en resursdag i skolan. Det innebär att man måste vara i skolan(såklart) men har inga riktiga lektioner. Så vi får tid till att göra skoluppgifter och läxor under skoltid.

Bilder från i somras, San Francisco - Golden Gate Bridge.


Sminkning

Igår hade jag denna sminkning. Vad tycks? Bion var inte som jag trodde, men den var fortfarande bra. Tänker inte berätta om vad den handlade om då det kanske finna någon som läser min blogg som inte sett den än.


Med i ttela!!!

För några veckor sedan intervjua tidningen mig och Alicia och idag kom det med i ttela. Tog lång tid måste jag säga... Men nu är den ute och alla ni som har dagens ttela kan se mig.


Breaking Dawn part 1


Ikväll ska jag, Amira, Ronja och hennes kompis Jonas gå på bio i Vänersborg. Självklart blir det Twilight- Breaking Dawn Part 1! Är spänd och hoppas att den ska bara super awsome!!! :D Om jag inte bloggar mer idag så hörs vi imorgon. Kan berätta vad jag tycke om filmen då också :)

I ate all of your candy



Så söta de flesta barnen är ^^ tycker riktigt synd om några men inte det "mullig" barnet som blir aggressiv, han tycker jag inte det minsta synd om.

Finally, it's friday!


ph; från i onsdags

Äntligen fredag! Inte den bästa fredagsmorgonen jag har haft då… Jag kom iväg försent hemmifrån och Alicia hade fått vänta ett tag… När vi är framme på skolan tar vi den närmsta hissen upp, och då har det låst dörren så vi inte kommer därifrån. Vi fick då ta hissen ner igen och ta den andra hissen som ALLTID tar lång tid på sig. (Vi kunde ta trapporna men efter en snabb cykeltur så var vi för trötta för det.) Vi tar hissen upp och skyndar oss till lektionen. Den insidenten gjorde också så att vi kom sent till samhällskunskapen. Vi fick sätta oss längst fram och jag märkte att jag kan inte ta till mig det läraren säger lika bra som om jag sitter längst bak som jag brukar. Känner att dagen började mycket bra! *Ironisk*

Får mig vilja resa utomlands…

Midnight Sun | Iceland from SCIENTIFANTASTIC on Vimeo.



Ni kan inte ana hur mycket jag saknar USA!!! Vill åka tillbaka och göra en liknande Road-trip som den på videon. Sen vill jag åka till Island efter jag sett den översta videon. Deras miljö är obeskrivligt vacker!

Hälsat på MÅG och NISSE


Hade lite "håltimma" förut så jag och några från klassen passade på att hälsa på kompisar som går på MÅG och NISSE. Hann inte träffa alla dock, men dem man träffade var kul att se :) Nu har jag sista lektionen, Matte, och jag har redan räknat klart alla tal man ska ha hunnit räkna idag :) Awsome!

Funderingar på vad jag ska göra när jag kommer hem:
• Ta på mig träningskläder och dansa/träna hemma (jag har skaffat tränings appar på min Iphone som jag testade igår och den var helt okej)
(• Duscha om jag har tränat)
• Läxor
• Läsa i boken Billy Elliot
Benjamins skål

Eller…
Träffa kompis (troligtvis Amira :D! )
Läxor
• Benjamins skål

Jag får se vad jag kommer göra, men egentligen vill jag bara sova…

Giraff med hatt

Usch vad jobbigt det var att komma upp ur sängen imorses.... Zzzz... Inte så konstigt om jag har börjat runt 10 måndag till onsdag. Nu på morgonen har jag ca. 3 timmar bild & form. Lugn start alltså :)


Dance!

Resten av dagens outfit får ni nu :) det är en blommig klänning, hatt och knästrumpor.

Nu ska jag ha dans, sen blir det att hoppa in i duschen när jag kommer hem.


Balettskor





Hela mitt liv har jag velat bli en balettdansös. Så nu i julklapp önskar jag mig ett par riktiga balettskor. Kollade på några sidor om jag hittade några och dessa sidor var de ända:
Dancegymshop.com
Dansbutiken.com

Snabb outfit- mobilblogg

Ni får en snabb outfit av mig nu, men ni får inte se hela... Inte än... Haha, det kommer senare på dagen :)

Nu ska jag åka mot skolan. Har prov idag, hoppas jag lyckas med det. Jag känner att jag kan det mesta men ändå skulle jag vilja ha lite mer tid till plugg :/


Sista inlägget för idag

Detta kommer bli mitt sista inlägg idag. Vi hörs imorgon, antingen på min sovmorgon eller när jag är i skolan. Puss och sov gott!


Ny låt av Katy Perry





I keramiksalen


Sitter i keramiksalen och har Naturkunskap. Vi jobbar i grupper av 3 och har ett ämne där jag, Alicia och Tina har Havet. Fick även reda på att jag har prov i Naturkunskap imorgon, så jag måste väl ta och läsa på lite när jag är hemma.

Wolfbro


Igår kväll fick man ett sms från skolan som sa att det inte blir någon idrott på morgonen, så jag har sovmorgon till 10:15 idag :D Kommer ha sovmorgon 3 dagar den här veckan!! SUPER härligt!

Saknar barndommen


Ibland tar saknaden verkligen kol på mig… Saknar att man var bekymmelse lös och hade all tid i världen. Busade på dagarna och var bara allmänt som ett barn.

Hem till Amira! :)


(Amira, du får säga till om du inte vill att jag lånar bilder från dig.)

Nu ska jag träffa Amira :D

Pokaler

Vad grym skola man har då! Vann fyra priser, varav tre av dem är vunna av tjejerna :D


Josefine Andersson & Simon Issa


Josefine Andersson och Simon Issa- When I held ya

Firar farsdag med kladdkaka!!

Nu blir det lite smått firande med kladdkaka!


Gårdagen


Igår fikade jag med mamma, åkte till stallet med Paulina och träffade Jenny och Amira efter det. Jag, Jenny och Amira satt hemma hos Amira och lyssnade på musik, flummade runt och skrattade tills vi dog! xD Mycket kul som måste göras om!!!

13:21- Farsdag!


Det är redan förmiddag och jag har inte hunnit göra så mycket idag. Jag vaknade strax innan 11, gick upp och åt frukost. Mer har jag inte gjort, bara tagit det lugnt nu. Nu ska jag äta lunch och sen efter det ska städa lite i mitt rum med hög musik som dunkar. Kanske blir en promenad efter det också, med det beror på om jag ska läsa många sidor ur Billy Elliot boken -.-'

Gårdagens outfit


En marinblå skjorta som jag fick av pappa som jag har knytit så de blev en topp.

Fika på Gillet

Är på Gillet i stan och fikar med mamma. Senare runt 4 ska jag följa med Paulina till stallet.


Amor ♥


Oh, ho I miss you
Oh, ho I need you

∞Words∞


Inspiration + Kents låt


Stockholm vaknar långsamt på droger och på sorg,
snön hyr ut sin oskuld till hela Kungsholms torg.

11/11-11, 11:11


Shit, idag är det 11/11-11. Det är sjukt hur fort åren har gått. Jag min när det var 03/03-03, då jag skulle fylla 8 år, och jag minns att min pappa påpekade det.

Om man ska dö ska man dö den här tiden, just den här tiden! På gravstenen kan det då stå "Vina Karlsson, dog 11/11-11 11:11" Bara 1:or!!! Är inte det coolt!!! :O Men jag ska inte dö…Så var inte orolig, har inte ens den tanken i min hjärna. Jag tänker leva tills jag har hunnit med allt jag vill göra innan jag dör, och min lista är LÅÅÅÅÅÅÅÅÅNNNNNNNG!!!!! :O :O :O :D

Who I am


Sorry för dålig uppdatering

Just nu har jag lite saker att tag i mitt liv... Jag måste fundera över vad jag vill med mitt liv. Kommer ha dåligt uppdatering ett litet tag framöver. Bara så ni vet.


Billy Elliot


Har fått Billy Elliot boken att läsa i engelskan. Självklart är den på engelska… Och detta blir då en utmaning för mig. Tänkte läsa lite varje kväll innan jag lägger för att sova.

Dans!!!


Drar mig till dansen nu… ses senare!!!

Mobilblogg

Sitter här och kollar på volleybollen. Måste stanna här på Älvhögsborg till halv fem eller något sånt :( kommer bara komma hem snabbt för att äta sen är det nästan bara dags att dra sig till dansen.


Friskole utmaningen!


Tjenare! Nu drar man iväg till Älvhögsborg för att ha Friskole utmaningen. Kommer inte blogga så mycket under skoltiden idag då, men något inlägg ska jag nog se till att kunna göra. :)

You're in my dreams


Hemligt brev…^^


Vi har idrott på Älvhögsborg, och det har även en god vän från min gamla klass på tisdags morgonar. Så jag och Alicia fick en idé att vi skriver ett brev och postar det på hans cykel. :) Så vi skrev något liknande så här;
"Tjenare Broder! Hur är läget? Hur var skolstarten? Om du är här nästa tisdag, kom och säg hej! Kram Vinaooo & A." Han blev glad iaf! :D

(Jag kom på att vi skulle ha tagit bild på det också…) -.-'

Bolliboll


Det var jätte längesen jag åt en Bolliboll. Jag köpte ingredienserna och gjorde en som jag nu har ätit upp. Mums…!

You feeling me, Bro!?


Hej hur är läget? Mitt läge är bra men trött… Jag vaknade 07:35 idag vilket är lite sent om jag ska hinna fixa mig och äta ordentligt. Jag flög upp från sängen fast mina ögon inte hade hunnit öppna sig. Jag trevar mig in i köket, brer en macka fyller ett högt glas med vatten och trycker/häller i mig det. Gör iordning det allra sista innan jag sticker ut ur lägenheten och möter Alicia som står och väntar.

Trådlöst internet!


YES! Nu har pappa fixat så vi har trådlöst internet här hemma hos honom :D Nu kan jag sitta på mitt rum och lyssna på musik och annat, så som blogga… Det var bara det jag ville säga!!! :D :D :D

Inspelning



Jag och Alicia måste ha filmat in en "nyhets" inslag innan fredag. Vi vet inte vad vi ska prata om eller något. Har ni några förslag? Det behöver inte vara ett seröst ämne. Bara kom med förslag/idéer om ni har något i tankarna :D

Skola igen....

Hej hej. Igår hade jag en av dom där bloggpausarna. Jag behövde ta en ledig dag från bloggen.

Idag börjar skolan igen.. Som tur har jag sovmorgon ;) för annars skulle jag nog aldrig komma upp från sängen..


Upp, upp och ivääääääg!! (Peter Pan)


Seg lördag…


Halloj, idag har jag bara tagit det lugnt och haft en lite bloggpaus. Då och då kommer jag ha sådana dagar, det är jag värd. Senare ska jag till Amira. Vet ingen tid ännu men det blir väl ganska snart :)

Fredag


Hej hej. Idag har jag inget planerat. Pappas vecka börjar nu så jagska väl ta och åka hem till honom snart. :) Först ska jag bara packa lite grejer som ska följa med dit, och kanske dansa lite nu när jag är ensam hemma…

Spex film


Här är våran spex film vi gjorde i våras. Vad tycker ni? ;)

Frukost på G


Ph; Paulina på bilden.

God morgon. Idag har jag verkligen sovit länge. Jag vaknade nyss, och nu ska jag käka frukost. Vi hörs senare :)

Middag

Åt på New Place med några tjejer från min gamla klass. Det var jätte mysigt och kul att ses igen. Nu ska jag snart sova, vi hörs imorgon!! :D


Mors mors


Mors på er! Jag har vaknat, ätit frukost och borstat tänderna. Jag funderar på om jag ska ta en promenad snart, antingen själv eller så kollar jag med någon kompis om den vill följa med. Senare ska jag kanske träffa tjejerna från min gamla klass :D det kommer bli awsome! Alla kommer däremot inte vara med :( T.ex. Moa… Hon åkte tillbaka till Lund på morgonen igår. Sen har inte alla svarat om de kan eller inte. Så jag får se vilka det är som kommer eller om det ens blir av.

På tal om ingenting… Jag har tagit ork att fixa Spotify på min dator nu. Just nu sitter jag och nördar gamla låtar som jag inte minns att jag har. :)

Oh Susie


En låt som var med i "I taket lyser stjärnorna"… Random och helt otroligt skönt :D !!

Inspiration


Nothing


10 years ago we had Steve Jobs, Bob Hope and Johnny Cash. Now we have no jobs, no hope and no cash.


Vill man se…


Vill man se den här dans filmen…? Den verkar inte så bra i trailern, men jag gillar dans filmer så den kanske är värd att kolla på ändå. Den har i alla fall biopremiär idag.

Talking Tom- god morgon

Kör en videoblogg via katten Tom


Thuseday

Det blev ingen promenad idag :/ vi har bara tagit det lugnt med musik och grejat med våra iphone's ;) Paulina har kommit hit också, så trion är här nu


We found love!♥



Väckarklockan ringde…


God morgon. Idag har jag vaknat på bra-sidan. :D Hoppas jag håller mig till den sidan hela dagen också. Några planer för dagen har jag också, och de ser ut så här:
Laga lunch/middag
• Springa/promenad med Amira <— Annan dag istället
Duscha- raka benen
Hjälpa Amira med hennes iphone
Träffa kompisar <— om det blir av

RSS 2.0