Ny header

Den gamla:

Den nya:

Vad tycker ni om min nya header?

Kolla på målarfärg i eftermiddag/kväll


Nu kan jag säga den "stora" nyheten. Jag har flyttat och det är därför jag inte har kunnat vara så aktiv på bloggen den senaste tiden. Jag har nämnligen packat och sorterat, och nu i den helgen som var flyttade jag. Vi har inte hunnit skaffa oss något internet än så det förklarar ett tidigare inlägg som jag skrev häromdagen. I eftermiddag ska jag åka och kolla samt bestämma vilken färg jag ska ha i mitt rum. Jag kan tänka mig att det blir vit färg men med en brytning till det beige eller det bruna hållet. Om jag kommer ihåg så kan jag försöka ta en före- och efterbild.

Hej hej jag heter Robin!


Videohälsning från Robin

Festival sugen!


Sitter här i skolan och är jätte sugen på att åka på festivaler. Peace & Love, Hultsfred, Emmaboda, Way out west… Listan är lång… Något mer jag är sugen på är att färga mitt hår! Antingen samma färg som jag har nu, mörkare, dipped hair, rött eller blont. Eftersom jag tvekar och vill ha allt så ska jag nog bara ta och köra samma färg som jag har nu. Vad tycker ni?


En vaken själ

Det är bara jag vaken i huset just nu. Så jag måste fixa mig tyst så jag inte väcker de andra. Jag brukar vanligtvis ha sovmorgon på måndagar men eftersom det är/jag har resursdag så blev det ingen sovmorgon idag.

Jag bloggar mer från skolan där jag har internet.

 


Internet problem

Har inget internet så jag får kolla och blogg från mobilen. Inte lika kul då jag inte kan lyssna på andra låtar än vad jag har på telefonen (det tar upp för mycket av mitt mobilainternet...) varför jag inte har något internet får ni veta snart.

Nedan får ni följa en bild när jag håller på att redigera den i instagram. (ibland kan bilderna lägga sig i fel ordning när jag bloggar från mobilen, om de gör det nu ska jag försöka fixa till det så fort jag kan)

 


Peace and love

Idag kommer min mormor och min morfar hit till stan på besök. Vi ska snacka, göra beslut och fika.

Jag hade tänkt att jag skulle testa vara vegetarian under februari månad. En sådan vegetarian som får äta fisk och havsdjur men inget annat köttigt. Tror ni jag kommer klara av det?


Låt som hjälper mig genom dagen

Kommer inte hinna blogga så mycket idag p.g.a. lite hinder. Något mer inlägg hinner jag kanske ikväll.

♥♥

En kommentar som får mitt huvud på högvarv och min kropp på glatt humör


Fick en kommentar förut av någon "Anita". Jag vet inte vem du är men tack så mycket för den fina kommentaren. ♥ Detta kommer låta helt mysko men jag kollade upp vart i Sverige kommentaren skrevs och det var i Lidköping. Men det är bara en fråga i sig hur bra min uppkollning stämmer… Jätte kul att man har läsare utan för lilla Trollhättan i såna fall. Anita om du ser detta igen kan du väl vara så gullig och kommentera om jag har rätt eller fel? 

Länkbyte


Karinas blogg

School and it's friday


ph; vettefan varför jag valde att lägga upp en bild där jag äter ett äpple

Nu sitter jag här med en 15 minuters rast innan samhällskunskapen börjar. På religionen så läste vi 12 sidor i vår religionsbok och sedan 1-15, 32 och 49 från 1:a Moseboken som finns på Bibeln.se. Ni kan kika in där om ni är nyfikna på vad vi har läst i skolan idag, hehe… om ni orkar…

Mot skolan


Strax ska jag dra mig mot skolan. De lektioner jag har idag är;
• Religion
• Samhällskunskap
• Svenska
• Design

Det är verkligen härligt att det är fredag idag tycker jag. En ny helg och att ha resurstid på måndag känns också väldigt skönt. Resurstid menas att man får jobba med vad man känner för under en skol dag i skolan.

Länkbyte


Jag har länkat Malin tidigare, men gör det igen. Kika gärna in på hennes blogg.
Inlägget där man hittar Malins blogg

Nytt besöksrekord på bloggen igen!

Gjorde en liten och lame video snabbt nu till er. Säger mest bara tack för alla som har kikat in på bloggen.


Försov mig i morses

Jag vaknade 10 minuter innan jag skulle möta upp Alicia. Jag kom till platsen där vi möts 5-10 minuter efter än vad vi sa att vi skulle ses, och därför kom vi 10 minuter för sent till lektionen. Men men läraren tyckte det var okej.

Bilderna är en skoluppgift jag har gjort här i skolan. Kan ni se vad det är jag har gjort?


Tröjan du hatar, Äckligt och dansmusik

Nedanför kommer tre låtar från olika artister. De som har gjort den översta låten har även gjort När jag går ner.
↓Norlie & KKV- Tröjan du hatar↓

↓Ansiktet- Äckligt↓

↓Den svenskabjörnstammen- Dansmusik↓

No F**KING WAY!!!


NYTT REKORD PÅ BLOGGEN! TACK ALLA SOM KOLLAR!!♥♥♥♥ (Om ni vill göra mig ännu gladare så kan ni länka min blogg på era bloggar. Ni kan lägga en kommentar att ni har gjort det så kan jag länka er och då har vi helt plötsligt gjort ett bloggbyte ^^ )


Trött och illamående


ph; från igår

Mår inte så bra idag… Jag kände på idrotten att jag var illamående och att jag inte kunde vara med när vi skulle springa runt på hinderbanan när vi körde hinderbane- brännboll. Jag får se om jag orkar mig igenom dagen eller om jag kommer gå hem tidigare.

Colorful monday


Idag var det ytterligare en färgglad måndag. Jag satsa att vara lite mer färgglad upptill, men orkade egentligen inte vara färgglad alls idag men ja, vad gör man inte för att skolan? Haha, nej men nu ska jag plugga och sen om jag hinner ikväll ska jag sy lite.  

Sunday

Vad fort den här helgen har gått. Imorgon är det redan måndag och en ny vecka. Skolan drar igång ytterligare igen nu efter helgen. Oj, det låter som jag har varit ledig i en vecka eller något men det har jag inte.


God morgon




Ph; jag, Jenny och Amira. Bilder från videokameran

Hej hej hallåååå! Jag vaknade för en liten stund sen. Idag ska jag försöka hinna ta en promenad innan solen går ner, sen ska jag göra lite läxor o.s.v. Nu ska jag ta på mig lite myskläder och gå ner och käka frukost.

Btw, jag har fortfarande inte fått i ordning på min videokamera… :/  Är det någon som vet/kan något sånt där med videokameror och mac datorer?

At Jenny's house

Jag är här hos Jenny. Vi ska umgås och så. Jag har inte så bra internet här så jag bloggar mer imorgon. God natt!


Johnny Depp

Vilken vacker och as snygg bakrund jag har på telefonen? Johnny Depp är verkligen den snyggaste kändisen jag vet i nuläget! Love him!

Aja, jag sitter hos Amira och vi lyssnar på musik just nu. Jag ska väl dra hem om ett tag och så ska jag ta och sova för jag är ganska trött...


Mycket folk på "skolan"

Här på Folkets hus är det massor med människor idag och p.g.a. allt dessa folk så har högtalarna spelat upp meddelanden stup i kvarten... Irriterande!

Nu efter skolan ska jag gå till myrorna för att kolla på en jacka som jag såg igår. Jag kommer kanske köpa den, beror på om det är öppetköp eller inte. Om jag köper den så visar jag upp den här på bloggen.
(inlägget skulle upp tidigare idag)

 


Hallooo diii

Ibland önskar jag att jag hade glasögon. Det är så j***a snyggt, men då menar jag glasögon som har lite stil. I dessa kände jag mig som Clark Kent aka Superman aka Stålmannen på svenska. Gömmer min identitet bakom ett par glasögon, och när igen vet ordet om det kommer jag ut som Ninja- girl.... Haha lame or what?!?


Onsdag



Hade nyss Naturkunskps prov och det gick väl bra. Jag hoppas att jag svarade rätt på alla frågor och att jag klarar provet. Nu har jag bara en lektion kvar och det är design. Jag ska försöka göra klart min webbradio idag. Jag ska klistra på några "posters" sen är den nog klar tror jag.

Ikväll är det dans. Längtar lite.

Mer videos????


Så fort jag har fått ordning på videosarna från kameran till datorn och att de är filmer så kommer jag lägga ut mycket mer videos. Har ni några förslag på vad/hur jag ska filma? Om ni har förlag är det bara att kommentera eller stoppa mig om ni ser mig någonstans.

3 bilder från förra veckan




Ja, då har man inte samma energi till att blogga längre… Men just nu känner jag att jag vill blogga när jag har något att berätta, bilder/videos jag vill visa o.s.v. Därför vet jag inte när jag kommer blogga i framtiden. Men troligtvis blir det iallafall minst ett inlägg per dag.

Tips till alla tjejer som vill bli förstådda av killar


Amira och jag en dag då vi inte hade något att göra. Ha kul när ni ser på och tänk inte illa om oss.

Fredagen den trettonde

Shit, många saker händer idag. Det är otursdagen(fredagen den 13:onde), det är den 20:onde knut, en i klassen fyller år och så är det skjort-fredag.

Hursomhelst. Efter skolan har jag inte bestämt något. Jag kanske kanske kanske drar till gymmet, eller så stannar jag bara hemma och städar rum(vilket är stökigt igen...) eller så träffar jag någon/några kompisar eller så gör jag massor med läxor hela dagen/kvällen.

 


Överansträngd?

Jag tror jag är överansträngd. Jag tror min kropp och själ behöver vila. Varför jag tror som jag gör är för att jag tvättade ansiktet ikväll så, mitt från ingenstans, började jag blöda näsblod... Usch å fy å blä!
Nej, nu måste jag verkligen sova om jag ska orka med skolan imorgon. God natt allesammans!


På gymmet

Är på gymmet med Malin, Paulina och Dora. Jag ska strax gå här ifrån då jag ska dansa klockan 18.


Nyvaken och jättetrött

Jag vaknade nyss och känner hur trött jag är och hur öm kroppen är efter träningen igår. (jag glömde stretcha...) nej, jag får ta och lyfta min kropp från sängen nu om jag ska hinna göra i ordning mig.


Mustasch

Jag bara älskaaaar mustascher!!! <3 många hjärtan till det!


Pictures

Blir en liten bildbomb med 4 bilder.
Nr. 1: Amira och jag
Nr. 2: #byxor#ben#röd#färg
Nr. 3: Madde och jag (Dora uppe i vänstra hörnet)
Nr. 4: jag

 


Nu ska denna lilla mupp ta och sova



Söt T-shirt jag sover i va? HAHA! Nej men jag ska upp ganska tidigt imorgon så jag ska lägga mig direkt efter jag har borstat tänderna, tvättat ansiktet och läst några sidor i svenska boken. Ni får sova så gott. God natt.

First day in school


Första dagen i skolan är inte så farlig som jag trodde att den skulle vara. Det är väl tur det! Visserligen har jag bara tre lektioner idag, men det ska inte vara en bortförklarning.

På tal om absolut ingenting… Jag ska börja i balett! Yes! Nu blir det av, 12 år senare bara… Men jag är taggad! Jag vill detta och då kommer det bli kul och bra.

Ibland har man inte tiden…


Jag hinner inte med att blogga längre… Det är massor med saker jag måste göra och då prioterar jag inte bloggen i första hand. Men ett inlägg per dag försöker jag allt göra.

Imorgon börjar skolan igen… Jag är verkligen inte taggad på skolan och dess miljö. Det ända roliga är att träffa klasskompisarna efter lovet. Men för att jag ska orka gå upp imorgon behöver jag sova snart, jag ska bara ta en snabb dusch sen så kan jag lägga mig i de nytvättade lakarna.

Eye of a tiger

Hej hej! Mamma snackade något om att vi ska åka till Ikea idag. Så jag antar att vi kommer åka ner dit för att kolla på rean de har. Men om vi inte åker ner så vet jag inte vad jag ska hitta på idag... Något förslag?

 


6 januari 2012



God morgon på er alla där ute som läser den här texten just nu!
Igår glömmde jag bort att blogga, vilket inte är så ovanligt för mig, så ledsen för det. Idag så är det fint väder ute så jag tänker ta en promenad innan solen går ner. Sen köpte jag en videokamera igår som jag väldigt gärna vill filma och lära känna med idag. Sen är det ju fredag som sagt… Så jag får väl ta och hitta på något mysigt att göra fredagen innan skolan börjar.

Att göra idag, 6 januari 2012;

Promenad
Greja med videokameran
Läxor
Packa ner saker
Duscha
Va med kompis/ar om jag hinner…

Give a little love to me

Sådär ja... Nu ska jag snart åka till den näst största staden i Sverige, Göteborg snackat jag självklart om. Det är jag och mamma som åker ner för vi ska göra några ärenden. Ett ärende är att jag ska prova så mina balettskor som jag fick i julklapp passar som dom ska.

 


Film tittande ikväll :)


Jag har bestämmt att jag ska kolla på en film ikväll innan jag ska sova. Vilken det blir vet jag inte än men någon mysig film helt enkelt……

Sjuk? :'(



Jag mår inte så bra idag, vet inte varför jag mår som jag mår… Kanske beror det på att jag inte har ätit frukost ännu? Jag ska gå ner och äta lite och förhoppningsvis så mår jag bättre efter det. Jag måste må bra idag, då jag ska plugga och städa hela mitt rum. (Mitt rum är så stökigt att det knappt finns någon golvyta kvar…)

Monday

Promenad nummer 2 ska jag gå nu med Amira.


Om du vill ha mig!? Nu kan du få mig så lätt...

Är hemma från Amira nu. Jag ska kolla på smurffilmen med min familj ganska snart. Är det någon som har sätt den? Var den bra i såna fall?


Ett nytt år

Första dagen på året och jag tar det lugnt med Jenny och Amira. Vi gör absolut ingenting... Men det är härligt i sig det med.


RSS 2.0