Veronica Maggio


Road trip


Har varit dålig på att blogga för jag har varit ute på Fallens ;) igår såg jag på Veronica Maggio, det vär skit kul!!! Jag var där med Paulina och hennes syssling Vanja. Ikväll ska jag och Paulina (vet faktiskt inte om Vanja ska med) gå och se på Oskar Linnros, kommer bli lika kul som Veronica igår.

På tisdag åker jag till California. Ska åka längst kusten där då vi startar med San Francisco --> Los Angeles --> Las Vegas. Kommer bli bland mina bästa semestrar under hela mitt liv ^^

Jag kanske hinner blogga innan jag åker. ♥

monligtSka när som helst åka ut till kusten. Så det här blir ett kort inlägg.

Tänker visa er hur mitt hår ser ut nu efter jag har klippt det, men jag har bara bilderna på min iphone (Som jag fick av pappa i present ^^). Medans ni får vänta så ska jag försöka lista ut hur jag ska få över mina bilder på datorn.

My brothers Birthday

Idag ska jag fira min storebror som fyller hela 18år idag! :D SUPER GRATTIS TILL HONOM!!! Vi ska ha ett släktkalas tillsammans idag eftersom jag fyller år om bara 4 dagar :)

Som ni ser har jag lagt upp samma bild fast med olika redegeringar (stavning?), så om ni vill kan ni berätta för mig vilken ni tycker blev bäst. ;)

Inspiration

2 super sköna låtarEvryone- Millions

I'm from Barcelona- We're from Barcelona

Min önskelista
* En iphone 4 (svart)
* iphone 4 skal, USA flagga (Finns här)
* Mascara- Extra Volume
* Pengar
*(Strumpor)
* Keps
* Mumin muggar

Crazy moodHallå allesammans! Är på glatt & busgt humör idag ;) Härligt! Jag sov nog ut i natt. Det är inte många dagar kvar innan jag fyller år! :D Längtar så himlans mycket att jag får spasmer! Ska göra ett inlägg där jag visar vad jag önskar mig ;) Hahah, hade inte så mycket att berätta idag. Det har man inte alla dagar.
Puss! Vi ses snart ! ♥

The past and the future...Tänkte lägga upp bilder på mig med olika frisyrer idag, så ni kunde rösta vilken frisyr samt hårfärg jag skulle passa bäst i. Men kameran eller datorn kronglar så jag får inte över bilderna på datorn i alla fall... Ska testa hemma hos pappa senare (möjligt att det blir imorgon också).

P.S. Igår bakade jag en jätte god och kladdig kladdkaka på helt fri hand. Jag hade inget resept, så jag chansa och gjorde det jag mindes. D.S.

Ny header! :D


Så här ser mi nya header ut. Fin? Jag gjorde den nyss. :) Den jag hade innan var bara tillfällig. Jag är ganska nöjd med denna, solen gör mycket tycker jag ;)

För ungefär en vecka sen såg jag något jag aldrig sett förut. ETT SJÄRNFALL!!! Jag måste säga att det var coolt. Jag blev helt hyper efteråt. :D Jag låg i min säg och läste. Då såg jag något som lyser utanför fönstret så jag gick och kollade vad det var. Och där var den. Det gick fort, men jag hann uppfatta vad det var iallafall. 
Ron Pope - A drop in the ocean

Triss- Vina
YES!!! JAG KOM IN PÅ FOLKUNIVERSITETET!!!!! Nu får jag FIRA!!! :D
Måste bara skicka ett svar om jag vill gå där eller inte. Och sen även ett brev/mejl till rektorn där jag ska skriva kortfattat om mig själv.

btw: jag kommer inte blogga så mycket under sommaren. Ni vet, soligt väder/sena kvällar/orkar inte vara vid datorn... o.s.v... Så då vet ni varför jag inte kommer blogga så mycket. :)

RSS 2.0